Med sin unike beliggenhet sentralt i Vika er Røverstaden er et etterlengtet tilskudd til byens scener.

Våre ansatte har lang erfaring med gjennomføring av konserter og events, og lokalene som en gang huset legendariske CLUB7 og SARDINES er det perfekte stedet for å skape en unik opplevelse for deg og dine gjester. Enten det er seminarer og konferanser, lanseringer, kick-off, firmafest og julebord, eller et enkelt møterom, har vi alt du trenger under et og samme tak!

Med et arrangement skreddersydd dine behov får du en uforglemmelig opplevelse i historiske omgivelser mitt i hjertet av Vika!

Servering

Røverstaden er innehaver av skjenkebevilling i lokalet så all servering av drikke må gå gjennom oss.

Teknisk

Vi har nytt og moderne teknisk utstyr etter bransjestandard. Vår tekniske stab har høy kunnskap og lang fartstid i bransjen og kan bidra med å tilpasse teknisk utstyr etter deres behov. For mer informasjon se Teknisk info.

Personkapasitet

Stående: 600 personer

Sittende ved langbord: 200 personer

Ståbord/mingle: 350-400 personer

Kino: 300 personer

Ønsker du å booke Klubben for ditt arrangement?
Kontakt oss: booking@roverstaden.no