RØVERUNGENE - ET SØNDAGSTILBUD FOR BARN & UNGE

Et variert kulturkonsept for barn og unge i Oslo! Høsten 2018 har Røverstaden et sprakende program med konserter, forestillinger, workshops, kreative verksteder med mer, hver søndag med tilbud for ulike aldersgrupper.

Dørene åpner 30 min før forestilling. Kafé Dueslaget er åpen fra kl 12:00. 
Scroll lenger ned for å lese mer om søndagstilbudene for å planlegge høsten med morro for barn og voksne! 


21.10.18 DROOLIAN LÆRER BORT ENKEL BEATBOXING
Nybegynnende beatboxingkurs for unge. Barna lærer å lage basstromme, hi-hat og skarptromme med munnen, melodi samtidig som de beatboxer, basic rytme og pusteteknikk. Når det grunnleggende er inne lærer de flere og mer avanserte lyder og triks, og gradvis mer kompliserte rytmer. Droolian vil demonstrere og korrigere underveis, samt å holde et lite show.
Passer best for alderen 10år og oppover. Lengde: 60 min.
Billetter: 

▪️28.10.18 HALLOWEEN DISCO 
Finn fram ditt beste Halloween kostyme og kom å rist på armer og bein! Halloweendisco for alle danseglade barn. Premie for beste kostyme. 
Passer for alle barn som er glad I å danse. 
Billetter: http://bit.ly/2Ljzzkx

▪️04.11.18 LEKEVERKSTED
Ta med en gammel leke og gjør det om til en ny. Alle barn får med seg det de har laget hjem
GRATIS

▪️11.11.18 YOGA / DANS FOR BARN
En miniworkshop for barn, hvor målet er å utforske hva kroppen kan. Vi leker og danser oss gjennom enkle yogapositurer, hvor barnas naturlige styrke, smidighet og fantasi blir utnyttet og utfordret.

Passer best barn mellom 5-8 år. Lengde: 30 min. 
Billetter: http://bit.ly/2Lg2KFh

▪️18.11.18 STORYSQUAD: KVITEBJØRN
Storysquad skal fortelle folkeeventyret om Kvitebjørn Kong Valemon, innsamlet av Asbjørnsen og Moe. Vi er fire fortellere som sammen skal fortelle eventyret i en dynamisk og levende fortellerstil. Vi tar kun i bruk virkemidler som vi selv kan skape med vår egen kropp og stemme når vi forteller og spiller ut handlingen i eventyret. Vi arbeider sammen som et ensemble på scenen der en og en forteller mens de andre er med på å levendegjøre eventyret ved bruk av kropp, stemme og sang. Vi liker å blande inn folkesang og stev i eventyret, og vil på denne måten lede publikum inn på en reise sammen med oss hvor publikum får skape sine egne indre bilder.

Passer for 8 år og oppover Og lengde: 30 min
Billetter:http://bit.ly/2LiAphg

▪️25.11.18 ALLICATO VIL I BURSDAG 
Allicato har aldri noensinne vært i bursdag. Ingen av de andre alligatorene har invitert ham i deres bursdager, og han har heller aldri feira sin egen. Det synes han er utrolig trist. En dag Allicato skal til å dra på jobb hører han en mystisk lyd. Det er noen som trenger hjelp! Kanskje er det en fremtidig venn?!

Åshild og Viktor er studenter ved Norges Musikkhøgskole. De har begge studert pedagogikk og har tidligere arbeidet med flere andre barneforestillinger. Nå ønsker de å invitere alle små og store inn i Allicatos univers. Hjertelig velkommen! Musikkteater med stort sjangerspenn (rytmisk musikk) 

Passer fra år 3 til 8. Lengde 35 min. 
Billetter: http://bit.ly/2Lc4nnj

▪️02.12.18 JULEVERKSTED
Vi lager julepynt, julelenker, julehjerter, julenisser osv. Alle barn får med seg det de har laget hjem.
GRATIS. 

09.12.18 JULETREFEST - sesongavslutning
Juletrefest, vi serverer gløgg og klementiner, danser til julemusikk og gleder oss til jul. Og kanskje kommer til og med julenissen...?

Passer til alle barn. 
Billetter: http://bit.ly/2LhzAp5

Kjøp billetter

Klikk her
Nyhetsbrev på vei! :D