Røverungene vinteren 2019

Et variert kulturkonsept for barn og unge i Oslo! Røverstaden fortsetter suksessen fra 2018 med et sprakende program med konserter og forestillinger!

Ta med mamma, pappa, søster`n eller broren din, bestevennen, bestemor og bestefar for en kjempemorsom dag på Røverstaden sammen med de andre Røverungene! Og husk tanta og onkeln din!

Dørene åpner 30 min før forestilling. Kafé Dueslaget er åpen fra kl 13:00.

KLOVNEN KNUT (27.01.19 kl 14:00)

I denne forestillingen gjør Klovnen Knut et helhjertet forsøk på å sitte barnevakt for verdens sureste baby. Her blir det mating som ikke går helt etter planen, strabasiøse bleieskift, og forsøksvis høytlesning og godnattsang. Mellom slagene blir det tid til å kikke nærmere på hva som gjemmer seg i husets lekekasse. Der finner Klovnen Knut interessante saker som byr på mye moro, magi og en smule mystikk.

KLOVNEN KNUT er utdannet førskolelærer, men jobber heltid som klovn/gjøgler – tullekunstner.

Det som gjør Klovnen Knut spesiell er originalitet og allsidighet – variasjon i innhold og presentasjon. Samt evnen til å underholde barn og voksne samtidig. Passer for barn 3-10 år.

Hjemmeside: www.klovnen-knut.no

TORUNN TUSJ (10.02.19 KL 14:00)

HVEM VET HVA DET BLIR - EN FORTELLING PÅ BESTILLING

Torunn Tusj forteller, men det er du som bestemmer hva historien skal handle om. Vil du høre om Batman, en okse som spiller ludo eller om et troll? Skal det være en sann historie, skal den være morsom eller vil du høre om noe skummelt? Kom og bestill det du vil høre om, og bli med på å lage en fortelling verden aldri har hørt før.

Passer for barn fra 5 år og opp.

VERONICA SALINAS LESER SKYGGEN (10.03.19 KL 14:00)

Den lille anda er alene i skogen,
Hun har det fint og glemmer tid og sted.
Snart går sola ned og et er lang vei hjem.
Anda blir redd. For hvem roper på henne i skyggene?

Anbefalt aldersgruppe: 3-6 år.

KOM, LA OSS FINNE SKATTEN (07.04.19 kl 14:00)
med piratene Madam Muskel og Karsten Krutt.

Madam Muskel er verdens verste masepirat, syns Karsten Krutt. Karsten Krutt er verdens mest udugelige pirat, sier Madam Muskel. Og begge leter de etter den store skatten.Men selv om skattekista dukker opp er ikke lykken gjort, for hvordan skal de bli kvitt Kaptein Knokkels forbannelse som hviler over Piratbukta?

En halvtimes piratshow med mye sang og musikk, sabelhugg, samt det pirater frykter aller mest, nemlig å gå planken …

Lengde: 30 min.

Røverungene på Ticketmaster
Nyhetsbrev på vei! :D