Røverstaden er veldig fornøyde med å invitere til en ny sesong med Popquiz på Røverstaden. Dette arrangementet startet opp høsten 2018, og har blitt godt mottatt av folk som er opptatt av musikk, spørreleker og samvær med hyggelige mennesker.

Quizen ledes av musikkskribent Arvid Skancke-Knutsen, som har lang erfaring med musikk- og kulturquizer i Oslo. Han har ellers fartstid fra bl.a. musikkaviser som Puls, Nye Takter og Rock Furore, og skriver fast for Musikkmagasinet til Klassekampen.

Popquiz på Røverstaden er egentlig en rockquiz, der quizverten vår trekker frem noe av den beste musikken fra 60-, 70-, 80- og 90-tallet. Og selvsagt også musikk fra nyere tid. I tillegg stiller han morsomme spørsmål fra musikkhistorien, der det gjelder å samarbeide om å finne frem til de rette svarene.

Nytt denne sesongen er at vi deler quizen i to:

Quizene er lagt til mandagene på Røverstaden, og har denne høsten følgende datoer:

Quizen starter alltid klokken 19. Det er god anledning til å kjøpe nydelig mat hos Røverstaden Pizzeria, som drives av prisbelønte Cin Cin. Det er ellers kort vei til godt drikke i baren. Inngang rett under Oslo Konserthus, i Munkedamsveien 15

Nyhetsbrev på vei! :D