OFFISIELL KENDRICK LAMAR ETTERFEST I KLUBBEN 02.03.18

DAMN. IT'S OFFICIAL! 

Torsdag 15. februar droppet Røverstaden nyheten om at vi i samarbeid med Nora Collective har æren av å arrangere den offisielle norske etterfesten for Kendrick Lamar DAMN. Tour fredag 2.mars. 

Etter Kendricks konsert på Telenor Arena vil turne-dj, og prisvinnende engineeren til Lamar, Mixed by Ali (Top Dawg Entertainment) ta turen til Klubben i Røverstaden for å hoste etterfesten, sammen med Lotionboyz (NORA). Det kommer til å bli annonsert flere navn som gjester festen i forkant av kvelden, og overraskelser under selve festen. 

Mandag kl 12:00 åpner salget for alle: https://www.ticketmaster.no/ev...

Hold deg oppdatert i eventet vårt på facebook HER

​Mixed by Ali (US)

Derek Ali, 27, er en Grammy-vinnende recording og mixing engineer fra Los Angeles. Som in-house engineer for Top Dawg Entertainment, har han jobbet med Lamar i en årrekke.

Ali står bak verk som «Good Kid, M.A.A.d City»«To Pimp a Butterfly» og blir sett på som Kendricks høyre hånd i flere settinger. Derek har jobbet, og jobber med artister som SZA, Schoolboy Q, Vince Staples, Danny Brown og YG. Vi er gira på å oppleve Alis talenter på kloss hold. 

​Lotionboyz

Lotionboyz består av Yunus Daar aka BwoiStop og Zeshan Idris aka Champagnepakkis og er en del av Nora Collective. Duoen har utmerket seg til å bli noen av landets mest omtalte DJs etter et par år i gamet, og en rekke vellykkede etterfester for Arif og Unge Ferraris BBB Turne i 2017.

Nyhetsbrev på vei! :D