Sesongens program for Innsiden Live Podkast er klart, og vi kan melde at vi får storfint besøk! Gjestene er ingen ringere enn Trine Skei Grande, Nina Günfeld og Bjørn Eidsvåg.

Hvorfor står noen mennesker ut fra mengden? Er vellykka mennesker annerledes enn oss andre? Hvorfor kommer noen lenger i det de driver med? Er det tilfeldig eller bare flaks? Har de en drivkraft utenom det vanlige? I så fall, hvor kommer den fra? Og hva kan vi lære av dem?

Ekstraordinære mennesker har som regel ekstraordinære historier å fortelle. Hver episode møter Line Verndal og Karoline G. Herlofsen en ny gjest. Sammen snakker de om de store hendelsene i livet, både i karriere og på privaten.

GJEST 25.02: Trine Skei Grande

25. februar får Line og Katrine besøk av kunnskaps- og integreringsminister Trine Skei Grande.

GJEST 31.03: Nina F. Grünfeld

31. mars får Innsiden besøk av Nina F. Grünfeld (f. 1966), som er filmregissør og førsteamanuensis ved Høgskolen Innlandet. Hun er kjent for de personlige dokumentarfilmene Ukjent opphav, Den døende doktoren og Ninas barn. I 2015 ga hun og Espen Holm ut boken Ninas barn om det jødiske barnehjemmet i Oslo under 2. verdenskrig. Frida: Min ukjente farmors krig er hennes andre bok.

GJEST 30.04: Bjørn Eidsvåg

I sesongens siste live podkast på Røverstaden får Innsiden besøk av artist og ordinert prest, Bjørn Eidsvåg. Han har utgitt 27 album siden debuten i 1976 og har blitt tildelt Spellemannprisen fire ganger. Hans suksessforestilling Etterlyst: Jesus gikk for fulle hus i 2016-18. I 2019 ga han ut boken "Tro og trass".

GRATIS INNGANG

Nyhetsbrev på vei! :D