HAR DERE PIZZA?!

PIZZERIA CIN CIN VIKA ER ÅPENT 11-22 ALLE DAGER.

Cin Cin Vika har åpnet på Røverstaden i de tidligere lokalene til Smokestack! Vi er overivrige til å kunne annonsere at vi har italiensk pizza, samt masse annet mums på menyen fra nå av. Vi har ikke bordservering – du bestiller og betaler for maten i baren sammen med drikke og henter fra kjøkkenet. 

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unike smaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza og samme år åpnet de restaurant under Bislet Bad med områdets største uteservering.

I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo. Nå har Cin Cin ekspandert med egen import, catering og produksjon for butikk. I desember 2015 åpnet kjøkkenet til den nye restauranten utestedet Il Vero Pizzeria e Bar i Oslos paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken.

Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Cin Cin Café i sentrum og tidligere drev de kjøkkenet til utestedet Postkontoret på Tøyen.

Hva har de å tilby?

Se menyen HER!

Nyhetsbrev på vei! :D