Mat & Drikke

Hovedetasjen på Røverstaden byr på mye – både av mat og drikke. Røverstaden Pizzeria er drevet av Cin Cin som har vunnet både Oslo- og Norgesmesterskapet i pizzabaking. Vi er åpen for lunsj og middag hver dag. 

Inngang rett under Oslo Konserthus, i Munkedamsveien 15.

RØVERSTADEN

Hovedetasjen er åpen fra morgenen av. Her kan du få dobbel latte om du ønsker det, eller nytraktet kaffe. Ellers kan du velge mellom et stort utvalg av annet godt drikke i forkant av konsert i Klubben, Konserthuset eller bare vil henge ut på Røverstaden. Vi har til og med flipperspill, foosball, og bordtennis om du liker tidsfordriv :-)

Hovedetasjen er åpent:
mandag - torsdag 11-23 
fredag 11-00 
lørdag 12-00
søndag 12-22

Gjerne kombiner drikken med en pizza!

RØVERSTADEN PIZZERIA

Her i hovedetasjen serveres pizza, samt masse annet godt innenfor det italienske kjøkkenet. Pizzaen blir laget av Cin Cin som har vunnet både Oslo- og Norges mesterskap i pizzabaking! Se hva vi har å tilby av mat lenger ned. 

Det er både mulig å spise her,
og ta med om man ønsker. 
Catering er også mulig. Man kan også reservere bord i forkant av konserter eller andre arrangementer
Ta kontakt med oss via bestilling@cincin.no

Kjøkkenet er åpent:
mandag - torsdag 11-22
fredag 11-23
lørdag 12-23
søndag 12-21 

Søndager er alltid den store pizzadagen hos oss; mellom kl 12-19 kan du forsyne deg med så mye du vil av pizza!

SE MENYEN HER

LITT OM CIN CIN

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unike smaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza (!!!).

I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo. Nå har Cin Cin ekspandert med egen import, catering og produksjon for butikk. I desember 2015 åpnet kjøkkenet til den nye restauranten utestedet Il Vero Pizzeria e Bar i Oslos paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken.

Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Cin Cin Café i sentrum og tidligere drev de kjøkkenet til utestedet Postkontoret på Tøyen.

Nyhetsbrev på vei! :D