Mat & Drikke

Røverstaden byr på mye – både av mat og drikke. Røverstaden Pizzeria er drevet av Cin Cin som har vunnet både Oslo- og Norgesmesterskapet i pizzabaking. Cin Cin Røverstaden er åpen for lunsj og middag hver dag!

Hvor ligger hovedetasjen?
Inngang rett under Oslo Konserthus, i Munkedamsveien 15.

RØVERSTADEN BAR

Røverstaden er åpen fra formiddagen av. I baren kan du få dobbel latte om du ønsker det, eller nytraktet kaffe. Ellers kan du velge mellom et stort utvalg av annet godt drikke i forkant av konsert i Klubben, Oslo Konserthus eller bare vil henge ut på Røverstaden. Vi har til og med flipperspill, foosball, og bordtennis om du liker tidsfordriv.

Åpningstider: Se forsiden.

Gjerne kombiner drikken med en pizza!

CIN CIN RØVERSTADEN

Lengre inn i lokalet serveres det pizza, samt masse annet godt innenfor det italienske kjøkkenet. Pizzaen blir laget av Cin Cin som har vunnet både Oslo- og Norges mesterskap i pizzabaking!
Se hva som er på menyen her (klikk her)


Det er både mulig å spise her, og / eller ta med om man ønsker. Catering er en mulighet!

Man kan også reservere bord i forkant av konserter eller andre arrangementer
Ta kontakt med Cin Cin via bestilling@cincin.no eller bar@roverstaden.no

Kjøkkenet er åpent:
mandag - torsdag 11-22
fredag 11-23
lørdag 13-23
søndag 13-21

LITT OM CIN CIN

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unike smaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza (!!!).

I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo. Nå har Cin Cin ekspandert med egen import, catering og produksjon for butikk. I desember 2015 åpnet kjøkkenet til den nye restauranten utestedet Il Vero Pizzeria e Bar i Oslos paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken.

Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Cin Cin Café i sentrum og tidligere drev de kjøkkenet til utestedet Postkontoret på Tøyen.Nyhetsbrev på vei! :D