Mat & Drikke

Røverstaden byr på mye – både av mat og drikke. Røverstaden Pizzeria er drevet av Cin Cin og har åpent for lunsj og middag hver dag!

Pizzeriaen gir alle gjester fra Røverstaden og Oslo Konserthus 15 % rabatt på knallgod pizza både før og etter konsert. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt! Baren er også åpen!

Ta kontakt med bar@roverstaden.no for bordbestilling

Hvor ligger hovedetasjen?
Inngang rett under Oslo Konserthus, i Munkedamsveien 15.

RØVERSTADEN BAR

Røverstaden er åpen fra kl 11 på ukedager, litt senere i helgen. I baren får du et godt utvalg av kaffe og annen drikke. I baren kan dere møtes i forkant av konserter i Klubben, Oslo Konserthus eller bare for å henge. Vi har flipperspill, foosball, bordtennis og et par andre spill om du liker tidsfordriv.

Åpningstider: Se forsiden.

CIN CIN RØVERSTADEN

I Røverstaden serverer Cin Cin pizza og annet godt.
Se hva som er på menyen her (klikk her)

Du kan spise her i rolige og hyggelige omgivelser eller ta med om du ønsker det.

Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza, så får du rabatt.

Du kan reservere bord i forkant av konserter eller andre arrangementer i Oslo Konserthus eller Røverstaden.

Ta kontakt med bar@roverstaden.no for bordbestilling!
Vi har også catering!

Kjøkkenet er åpent:
mandag - torsdag 11-22
fredag 11-23
lørdag 16-23

LITT OM CIN CIN

Cin Cin Pizzeria på Bislett åpnet dørene for første gang i mai 2007. Siden da har Cin Cin fått flere gode anmeldelser og er blitt kjent for å være blant de som serverer Oslos beste italienske pizza. Med egen deigoppskrift, marinader, tomatsaus og rømmedressing, sammen med ferske råvarer, skaper Cin Cin denne unike smaken. I 2011 vant Cin Cin Norgesmesterskapet i italiensk pizza (!!!).

I 2012 ble Cin Cin kåret til byens beste under en konkurranse i Mathallen i Oslo. Nå har Cin Cin ekspandert med egen import, catering og produksjon for butikk. I desember 2015 åpnet kjøkkenet til den nye restauranten utestedet Il Vero Pizzeria e Bar i Oslos paradegate ved operaen i den norgeskjente barcode-rekken.

Cin Cin samarbeider med www.kulinarisk.no og www.pizzaskole.no hvor de tilbyr et bredt utvalg av oppskrifter, tips og råd til hvordan man lager italiensk pizza hjemme. Cin Cin driver i dag kjøkkenet til bl.a. Cin Cin Café i sentrum og tidligere drev de kjøkkenet til utestedet Postkontoret på Tøyen.Nyhetsbrev på vei! :D