Kjære publikum,

For andre gang i år må vi dessverre stenge dørene i en periode. Byrådet i Oslo har den 6. november besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo fra 10. november til 21. januar 2021. De med billett til våre arrangementer vil bli kontaktet via mail. Som alltid, hold avstand, vask hendene og ta vare på hverandre!

Hilsen alle oss på Røverstaden

Smittevern

Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Fra 29. oktober er det påbud om munnbind innendørs på serveringssteder for gjester i alle situasjoner der man ikke sitter ved et bord. Det betyr ved ankomst, toalettbesøk og når man forlater lokalet.

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen.

- Hold 1 meter avstand til andre gjester.

- Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing.

- Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig.

- Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19.

Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg!

AVLYST/FLYTTEDE ARRANGEMENTER

Som følge av COVID-19 er deler av programmet kansellert eller flyttet til 2021. Alle påvirkede arrangementer er oppdatert med informasjon om eventuell ny dato og refusjon. Billettholdere er også kontaktet via mail. Har du spørsmål så send en mail til info@roverstaden.no.

Kjøpte billetter refunderes ved å kontakte Ticketmaster på 22 82 81 97.

Nyhetsbrev på vei! :D