Utleie av Klubben i Røverstaden

Med sin unike beliggenhet sentralt i Vika er Røverstaden er et etterlengtet tilskudd til byens scener.

I lokalene som huset legendariske Club7 og Sardines, ligger Klubben i Røverstaden som leies ut til forskjellige arrangementer som konserter, slippfest, klubb, kickoff, seminarer, julebord og firmafest for å nevne noen.  Vi har i tillegg møterom tilgjengelig på Røverstaden for utleie.

Våre ansatte har lang erfaring med gjennomføring av konserter og events og kan bidra i den kreative prosessen for tilpassing av underholdning, faglig innhold, dekor og tekniske tjenester. Vi skreddersyr arrangementet for hver enkelt kunde for å gi en unik opplevelse og minner for livet.

Servering

Røverstaden er innehaver av skjenkebevilling i lokalet så all servering av drikke må gå gjennom oss.

Teknisk

Vi har nytt og moderne teknisk utstyr etter bransjestandard. Vår tekniske stab har høy kunnskap og lang fartstid i bransjen og kan bidra med å tilpasse teknisk utstyr etter deres behov. For mer informasjon se Teknisk info.

Personkapasitet

Stående: 750 personer

Sittende ved langbord: 200 personer

Ståbord/mingle: 350-400 personer

Kino: 300 personer

Ønsker du å booke Klubben for ditt arrangement?
Kontakt oss: booking@roverstaden.no