UPROAR VOL. 2

UPROAR VOL. 2 på KLUBBEN søndag 09.12.18 Kl.18.00 PIZZERIAEN ER ÅPEN I FORKANT AV ARRANGEMENT

RadiOrakel, Hanne Rye og AKKS Oslo presenterer
UpRoar Vol.2!

ARTISTER FOR KVELDEN

Daiisy
Daniela Reyes
SAUROPOD

DANIELA REYES

Under fjorårets by:larm festival var det én artist som ble dratt fram av de internasjonale mediagigantene VICE og Telerama: Daniela Reyes. Rost for sin særegenhet og sitt lekende samspill med publikum imponerte Danielas 3(!) opptredner under festivalen ved å være både rørende, humoristiske og imponerende. Daniela Reyes kobinerer det uskyldige med det mektige i hennes ærlige, akkustiske opptreden.

Uten å ha utgitt noe musikk har Daniela allerede rukket å få mye oppmerksomhet på grunn av hennes sjarmerende liveopptredner. På tross av hennes unge alder har Daniela delt scene med en rekke store navn, som blandt annet Donkeyboy, Isac Elliot og Sondre Justad.

DAIISY

Daiisy er en eksperimentell pop-duo, bestående av Henrik Håland og Thea Emilie Wang! Låtene blander catchy riff, melankolske melodier, sterke tekster og improvisasjon - og resultatet blir noe helt eget, som du definitivt ikke vil gå glipp av!

SAUROPOD

Deres høylytte og hyperaktive punk/tradrock/grunge-blanding er blitt svært godt mottatt, enten på knøttsmå tyske rockeklubber eller foran nærmere 3000 menneske på fransk bransjefestival. Nå har de signert med Propeller Recordings (Sløtface, Highasakite, Amanda Tenfjord mm), og slapp sin første selvtitulerte EP der, i august 2018.

Sauropod er også kjent for å være et enormt bra liveband, og gjorde strålende figur da de var med på Sløtface sin norgesturné i mars, og markerte seg dermed igjen som et band å regne med på norske scener!