UTSATT! Undertakers Circus på KLUBBEN Billetter CC: 370 ink. avg. ID: 18 Facebook event Dørene åpner kl 20:00
Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet.

UTSATT! Alle konserter og arrangementer på Røverstaden frem til 1. Mai blir utsatt eller avlyst. Vi jobber med å finne ny dato til konserten med Undertakers Circus.

Vi har et stort ønske om å få gjennomført konserten senere i år, og de med billett vil få mer informasjon fortløpende. Vi takker for tålmodigheten.

I mellomtiden; Vær varsom og ta vare på hverandre!

---------------------------

Rockebandet Undertakers Circus spiller live på Røverstaden i de gamle lokalene til Club7 / Sardines!

Høsten 67 var starten på eventyret til Undertakers Circus. Medlemmer fra to lokale beatband på Lillestrøm, The Undertakers (Frank Myrseth, Erik Thoen og Thor S.Greni) og fra The Cydicats (Stein Gudmundsen, Ketil Gulbrandsen og Geir Kristiansen) slo seg sammen for å forme Undertakers Circus.

“Dette er progrock med soul i kantene” – Aftenposten

I NRKs serie om norsk rock innledes sekvensen om progrock med tittelkuttet fra Undertakers Circus’ legendarisk LP fra 1973 Ragnarock. Nå kan du oppleve bandet live på Røverstaden, 29.mars 2020!

Undertakers Circus var et av de første norske bandene til å synge og skrive engasjerende og politiske tekster på norsk, til tross navnet.Bandet stiller nå som før med full besetning; kor, fire blåsere og gjesteartister.

Selve platedebuten kom i 1968 med singelen “Little Boy Blue” / “Gotta Get Away”. Etter fire år fikk bandet kontrakt med Polydor og gav ut den banebrytende progrock LP-en “Ragnarock” i 1973.

Support: MOAS Ark og Maria Orieta Band. Scroll ned siden for å lese mer.

SUPPORT: MOAS ARK

Trøndelags «største» band bestående av 9 mann inkludert egen blåserrekke. Startet i 1978 på tuftene av Skonrock, som var «Trøndersk mester i pop og rock» i 1975. Oppløst i 1981, men har på oppfordring gjort mange «reunion-gigs» i årene deretter. Spiller i hovedsak egenkomponerte låter med tekster på morsmålet. Musikken er prog/fusion-preget og fremføres med «trøkk» av kompetente amatører. Har hatt flere konserter sammen med legendariske Undertakers Circus, som har vært en viktig inspirasjonskilde for bandet.

Konsert i «Åpent Hus» NRK Radio 1980 LP «Jomfrutur» på Stark/EMI 1980 Medvirkende på CD «Aerien Voyage» på Tuba Records 2004

Medlemmer: Erik Moa, trompet Bjørn Gunnar Ericson, trombone Bjørn Kvaran, tenorsax Tore Strømstad, altsax Frank Kaspersen, bass/ vokal Gisle Aarlot, gitar/ vokal Helge Westerfjell, trommer Tor Henrik Krogstad, keyboards Bernt Gausen, gitar/vokal

Foto: Kristin Aafløy Opdan

SUPPORT: MARIA ORIETA BAND

"Låtskriver Maria Orieta har gitt ut fire album. Live har hun med seg Taran Greni og Mistet Johansen. Musikken kan beskrives som folk-rock med latin-amerikanske rytmer med tekster på engelsk, spansk og norsk."

Hjemmeside