UNDERTAKERS CIRCUS + AFROVILLE

UNDERTAKERS CIRCUS + AFROVILLE på KLUBBEN fredag 29.03.19 Kl.20.30 Billetter CC: 340,- eks avgift ID: 18år Pizzeriaen er åpen før arrangementet.
Dørene åpner kl 20:00.

Undertakers Cirkus er 50 år(!) og inviterer til fest med dans og feiring på Røverstaden fredag 29.mars!

Curtis Mayfield møter Rudolf Nilsen i Vika!

Høsten 67 var starten på eventyret til Undertakers Cirkus. Medlemmer fra to lokale beatband på Lillestrøm, The Undertakers (Frank Myrseth, Erik Thoen og Thor S.Greni) og fra The Cydicats (Stein Gudmundsen, Ketil Gulbrandsen og Geir Kristiansen) slo seg sammen for å forme Undertakers Cirkus.

“Dette er progrock med soul i kantene” – Aftenposten

NRKs serie om norsk rock innledes sekvensen om progrock med tittelkuttet fra Undertakers Sirkus’ legendarisk LP fra 1973 Ragnarock. Nå kan du oppleve bandet live på Røverstaden, 29.mars 2019!

Rockebandet var blant en av de første norske bandene til å synge og skrive engasjerende og politiske tekster på norsk, til tross navnet. Bandet var kjent for å stille med full blåserekke og kunne musikalsk sett sammenlignes med amerikanske Blood, Sweat & Tears og Chicago.

Selve platedebuten kom i 1968 med singelen “Little Boy Blue” / “Gotta Get Away”. Etter fire år fikk bandet kontrakt med Polydor og gav ut den banebrytende progrock LP-en “Ragnarock” i 1973.

Undertakers Cirkus er:
Thor S. Greni (vokal)
Stein Gudmundsen (vokal)
Frank Myrseth (gitar / vokal)
Tom Danielson (gitar / tangenter)
Frode Kildahl (trommer)
Rune Endal (bass)
Svein Greni (sax / fløyte)
Tarjei Grimsby (trombone)
Sigrid Aftret (sax)
Lasse Hafrager (orgel / piano)
Kjell Kristoffersen (trompet)
Kim Koffeld (trompet)
Anna Bråten Saelen (kor)
Anne Myrseth (kor)

AFROVILLE:

Neglisjerte perler fra 70-tallets råeste groovemeistere gjennoppstår med Afrovilles upolerte lydbilde. I dype daler med tapt funk og på høye fjell med uanstendig soul finner vi vintage krem-groove og tar den tilbake til scena og dansegulvet.

Dørene åpner kl 20:00

Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet.

AFROVILLE

Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!