UNDERTAKERS CIRCUS

UNDERTAKERS CIRCUS på KLUBBEN fredag 29.03.19 Kl.20.30 Billetter CC: 340,- eks avgift ID: 18år UNDERTAKERS CIRKUS
FREDAG 29.03.19 III KLUBBEN I RØVERSTADEN
Billetter: I salg fra fredag 07.12 kl 12:00!
–––

Dørene åpner kl 20:00
Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet.

Rockegruppen Undertakers Cirkus spiller live på Røverstaden i de gamle lokalene til Club7 / Sardines!

Høsten 67 var starten på eventyret til Undertakers Cirkus. Medlemmer fra to lokale beatband på Lillestrøm, The Undertakers (Frank Myrseth, Erik Thoen og Thor S.Greni) og fra The Cydicats (Stein Gudmundsen, Ketil Gulbrandsen og Geir Kristiansen) slo seg sammen for å forme Undertakers Cirkus.

“Dette er progrock med soul i kantene” – Aftenposten

NRKs serie om norsk rock innledes sekvensen om progrock med tittelkuttet fra Undertakers Sirkus’ legendarisk LP fra 1973 Ragnarock. Nå kan du oppleve bandet live på Røverstaden, 29.mars 2019!

Rockebandet var blant en av de første norske bandene til å synge og skrive engasjerende og politiske tekster på norsk, til tross navnet. Bandet var kjent for å stille med full blåserekke og kunne musikalsk sett sammenlignes med amerikanske Blood, Sweat & Tears og Chicago.

Selve platedebuten kom i 1968 med singelen “Little Boy Blue” / “Gotta Get Away”. Etter fire år fikk bandet kontrakt med Polydor og gav ut den banebrytende progrock LP-en “Ragnarock” i 1973.

Undertakers Cirkus’ besetning –

Thor S. Greni (vokal)
Stein Gudmundsen (vokal)
Frank Myrseth (gitar / vokal)