THE DWARVES (US). Supp: THE DAHMERS (S) på KLUBBEN Billetter CC: 330 ID: 18 PIZZERIAEN ER ÅPEN I FORKANT AV ARRANGEMENTET
Info

The Dwarves kommer tilbake til Oslo!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Sjokkpunkbandet THE DWARVES har holdt det gående i 34 år, og ga i fjor ut sitt første album på flere år, 'Take back the night', til strålende mottagelse der det nytes punk! I tillegg til den vanlige gjengen utskudd, bidrar BLACK JOSH FREESE og NICK OLIVERI på albumet.

Bortsett fra GG Allin er det få artister som har gått så hardt inn for å bli mislikt av så mange som The Dwarves. The Dwarves er en feiring av rå og rask punk, tvilsom attitude og generell dårlig oppførsel.

https://www.facebook.com/TheDw...

http://www.thedwarves.com

Support er den svenske rock'n'roll horror sensasjonen THE DAHMERS. De ga ut sit tredje album, 'Down in the basement' i fjor, 18 spor rå og kald rock. THE DAHMERS er rockens Frankenstein, inspirert av garage punk, klassisk rock og 60-tallspop.

https://www.facebook.com/Dahme...

https://thedahmers.bandcamp.co...


Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D