Nils Landgren - Funk Unit III Oslo Jazzfestival 2019 på KLUBBEN Billetter CC: 330 ID: 18 Facebook event
Info

​Nå kommer Nils Landgren Funk Unit til Oslo, og de inviterer deg til en svett funkfest på Røverstaden!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Nå kommer Nils Landgren Funk Unit til Oslo, og de inviterer deg til en svett funkfest på Røverstaden!

Nils Landgren er Sveriges mest kjente jazz- og funktrombonister. Siden 1978 har Landgren samarbeidet med en rekke verdenskjente musikere. Han har spilt med artister som Thad Jones og Björn Skifs, og bidratt på over 500 album av musikere som ABBA, Herbie Hancock, Wyclef Jean, Bernard «Pretty» Purdie, Eddie Harris og The Crusaders.

I 1992 startet han opp bandet Nils Landgren Funk Unit, og de har siden den gang gitt ut elleve studioalbum og turnert i land som USA, Kina, Japan, Kenya, Sør-Afrika og over hele Europa. Gjennom årene har de stadig utviklet og polert sin unike og uimotståelige sound. På deres nyeste album «Unbreakable» har de fått med seg den amerikanske gitaristen Ray Parker Jr. Albumet fikk strålende kritikker, og med det i bagasjen er vi sikre på at denne kvelden blir en fest i funkens tegn.

Nils Landgren – vokal og trombone
Jonas Wall – saksofoner
Andy Pfeiler – vokal og gitar
Petter Berggander – keyboard
Magnum Coltrane Price – vokal og bass
Robert Ikiz – trommer

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D