LUKE ELLIOT (US). Supp: Anton Ruud

LUKE ELLIOT (US). Supp: Anton Ruud på KLUBBEN lørdag 30.03.19 Kl.21.00 Billetter CC: 299 Før konserten kjører vi vorspiel i Røverstaden fra kl 18:00. Selveste Erik Valebrokk stiller som DJ og setter stemningen før konserten. Pizzeriaen med byens beste pizza er åpen!
Info

Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits. Et talent som har tatt alle sine tilskuere og lyttere med storm siden han slo ned som en bombe i den norske musikkscenen for noen år siden.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Den amerikanske singer-songwriteren fra New Jersey fant tidlig en kjærlighet for å skape musikk. I 2014 ble han oppdaget av Rihanna’s tidligere manager Christa Shaub. Ganske så fort begynte karrieren å blomstre i utlandet, hvor spesielt Skandinavia har lagt sin elsk på Elliot’s musikk.

Med utgangspunkt i Norge er Luke Elliot med opprinnelse fra New Jersey spådd å erobre verden av samtlige som har fått oppleve den helstøpte artisten. Luke Elliot er hel ved. Strømmetjenesten Tidal har bragt ham opp under «Tidal Rising», Knut Schreiner har rost mannen i skyene etter at Luke gav han WOW-opplevelsen live (les artikkelen HER: http://magazine.wimp.no/2014/10/luke-elliot-show-me-the-way-to-the-next-whiskey-bar/) og det norske publikum har tatt varmt imot amerikaneren som fort har blitt en favoritt hos de fleste. Han har spilt flere konserter her til lands, deriblant to dager under Norwegian Wood 2015.

Debutalbumet “Dressed for the Occasion” produsert av indieikonet John Agnello (Sonic Youth, Dinosaur Jr., Kurt Vile) høstet godt mottakelse.

Den første singelen “Somebody’s Man” fra det nye albumet ble sluppet i høst, og er en duett med ingen ringere enn Sivert Høyem.

Hør den nye singelen heter 'Carolyn' her: https://believemusic.lnk.to/Ca...

Velkommen!

Lytt til Luke Elliott –

Spotify: https://open.spotify.com/artis...
Tidal: https://tidal.com/browse/artis...
Youtube: https://www.youtube.com/user/l...

ID. 20

Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.

Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.

Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkerlig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.

Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D