LILLELØRDAG VOL. 3 - INGA, PARIA, RUBEN DAWNSON, MARIE SAHBA

LILLELØRDAG VOL. 3 - INGA, PARIA, RUBEN DAWNSON, MARIE SAHBA på KLUBBEN onsdag 30.01.19 Kl.19.00 Billetter CC: 175 ID: 18 Dørene åpner kl 19:00. Pizzeriaen er åpen før, under og etter arrangement!
Info

Tre onsdagskvelder i januar ønsker vi å skape litt ekstra lillelørdagstemning her på Røverstaden. Vår konsertscene blir ett år gammel, og har høstet noen fantastiske, legendariske og unike artister i løpet av den perioden, men vi mener at det er rom for flere.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Derfor vier vi scenen til å showcase en rekke up-and-coming artister vi har troen på!

LILLELØRDAG. Et begrep fra gammelt av hvor tjenestefolk fikk onsdag kveld fri for kompensasjon fra arbeid i helgen. Kvelden ble brukt til aktiviteter som man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Kanskje ikke helt relaterbart i moderne tidsalder, men dog, begrepet sitter ennå.

RUBEN DAWNSON

Ruben Dawnson er det nye artistnavnet til tidligere artist Rubiks. Med inspirasjon fra navn som Frank Ocean, Tame Impala og Tom Misch, har Ruben valgt å gå bort fra hans tidligere musikk for å fokusere på å lage musikk han selv elsker. Selvom Dawnson sliter med å holde seg til en sjanger, beveger musikken seg i et urbant landskap med låter som omhandler alt fra eksistensielle spørsmål og selvoppdagelse til kjærlighet. Tidligere har han spilt på Red Bull Sound Select med Gundelach, Arif & Unge Ferrari og Mato Polo. Samt festivaler som Idyllfestivalen, Bylarm Torggata, Parkteaterets Sunday Digestive og FlBtefest. Ingen musikk har blitt gitt ut fra det nye prosjektet enda, og bare fremtiden kan vite hva og hvem denne artisten vil vise seg å være.

PARIA

Paria er en Iransk-Norsk artist/låtskriver/produsent, som tross sin korte karriere allerede har fått til mye. Musikken har generert over 500K avspillinger, P3 listing og semifinaleplass under årets Urørt med debutlåten ”91”, og samme singel ble kåret til ukas låt på BBC Radio.
Hun har bodd mesteparten av livet i forskjellige deler av verden, noe som har resultert i at musikken hennes er det hun selv kaller «genere blind». Hun er en DIY-artist som skriver, produserer og mikser sine egne låter – fra soverommet. Paria er også aktiv innen andre kreative felt, og designer cover art selv. Sjekk ut @pariaofficial på Instagram, og se selv.
I september kom andre smakebit av debut EP´n "Popsicle": «Casual», som ble omtalt av EARMILK og p3.no. I disse dager er hun aktuell med singelen "Tragic" som hadde premiere på CLASH Magazine og ble spilt på danske DR P3.

INGA

Trønderske Inga har høsten 2018 vært aktuell med singelen «Got Me», som har lagt et godt grunnlag for å kunne forvente hyppigere slipp og mye mer livespilling i 2019. Debutlåten «Galaxy» gikk rett inn på B-listen på NRK P3 vinteren 2017/18. Dette førte til at Inga i programmet Christine covret CLMDs «Slow Me Down», en coverversjon som ble etterspurt så mye at CLMD selv valgte å gi den ut, og som i dag er spilt av over 600 000 ganger på streamingtjenestene. «Got Me» oser av selvtillit og særegenhet, med Ingas egen signatur man kjenner igjen fra tidligere; lett crispy stemme, innholdsrike og upretensiøse produksjoner, personlige tekster og fengende melodier. Også live har hun overbevist at hun har noe i det norske elektropoplandskapet å komme med, og er et navn å regne med i lang tid fremover.

MARIE SAHBA

Marie Sahba slipper 25.januar singelen "Take Me Back" og feirer med konsert på Røverstaden! Det norsk-iranske multitalentet synger, spiller, skriver og produserer alternativ pop med et hint av hennes iranske røtter. Hvem har sagt at fengende pop er forutsigbart?
Hun har høstet gode kritikker for sine tidligere liveopptredener. Du har kanskje sett henne spille på by:Larm på Sentrum Scene, Trondheim Calling, Pstereo, Rockefeller (support for Ary), Øya warm-up på Parkteatret eller på P3 Ruben. Hun ble nominert til Forbildeprisen under by:Larm 2017 i regi av Norsk Tipping og Norsk Musikkråd.

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D