LILLELØRDAG VOL.2 - FINDING NEO, Kristian Grostad, CHRISTINE BALK, LOKOY

LILLELØRDAG VOL.2 - FINDING NEO, Kristian Grostad, CHRISTINE BALK, LOKOY på KLUBBEN onsdag 23.01.19 Kl.19.00 Billetter CC: 175 ID: 18 Dørene åpner kl 19:00. Pizzeriaen er åpen før, under og etter arrangement!

Tre onsdagskvelder i januar ønsker vi å skape litt ekstra lillelørdagstemning her på Røverstaden. Vår konsertscene blir ett år gammel, og har høstet noen fantastiske, legendariske og unike artister i løpet av den perioden, men vi mener at det er rom for flere.

Derfor vier vi scenen til å showcase en rekke up-and-coming artister vi har troen på!

LILLELØRDAG. Et begrep fra gammelt av hvor tjenestefolk fikk onsdag kveld fri for kompensasjon fra arbeid i helgen. Kvelden ble brukt til aktiviteter som man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Kanskje ikke helt relaterbart i moderne tidsalder, men dog, begrepet sitter ennå.

Kristian Grostad

Med ærlige tekster og fengende melodier kombinerer Kristian Grostad indiepop og akustisk singer/songwriter-tradisjon på en naturlig og uanstrengt måte. I januar 2018 slapp han EPen On the Run, produsert av og spilt inn hos Even Ormestad i Oslo. De to singlene Slowly Drowning og tittelsporet On the Run ble umiddelbart plukket opp av blant andre Spotify og inkludert i eksklusive spillelister i både Norge, Sverige, Danmark, og Island. EPen høstet gode anmeldelser, og ble omtalt som blant annet «glimrende gørfin» og «solid popmusikk» av Ruben på P3. I februar 2018 spilte han to konserter på Trondheim Calling som en av juryens utvalgte demoartister. Etter en lengre slippturné på klubbscener og festivaler i Norge og Sverige, er han nå tilbake i studio for å jobbe med debutalbumet.

FINDING NEO

Finding Neo er en duo bestående av vokalist Andrea Ådland og gitarist og produsent Mathias Keilegavlen. De har bare spilt sammen i overkant av ett år, men har allerede rukket å spille på bransjefestivaler som Vill Vill Vest og Sørveiv, samt blitt tildelt TONOs Unge Talenter-stipend. Etter å ha sluppet tre singler med over 180k streams til sammen, er de i 2019 endelig klare for å slippe sin debut-EP! På konsertene deres står det ingen ringere enn åtte personer på scenen, og de er klare for å spille musikk som byr på en spennende og avslappende blanding av soul, indie og jazz. De vil ikke binde seg til noe sjanger, men har fokus på, som bandnavnet tilsier, å finne noe nytt. Med musikk som overskrider sjangre, ønsker Finding Neo, sammen med sine musikalske venner, å tilby en lytteropplevelse du ikke har hørt maken til.

CHRISTINE BALK

Christine Balk er en fersk, men allerede dreven artist! Sammen med bandet sitt leverer hun energisk og sprudlende POP med en touch av RnB, deilige beats, frekke synther og masse girl-power! En følsom og intens vokal utført av en særegen stemme med overflod av personlighet. Christine Balk er en artist med tydelige personlighetstrekk som også kommer frem igjennom formidling og det nære forholdet til publikum. Et friskt pust i en ellers kommersiell sjanger, en artist du lett vil kjenne igjen! I september slapp Christine Balk sin tredje singel, No Good For Me, skrevet i samarbeid med London-baserte Sinai Tedros og Nait Masuku, en låt Christine selv karakteriserer som en fengende og ekstremt vibey poplåt. «Dette er en låt som går ut til alle dere som har blitt surret rundt noen andres lille-finger: YOU DESERVE BETTER!” -Christine Balk. Denne, samt hennes tidligere låter har blitt listet påNew Music Friday i flere land, og siste singel ble blant annet lagt til i Spotify ́s «Don ́t Miss a Thing», «Musikk til arbeidsdagen», «Indielista» og «Pop med kant». Hun har også blitt spilt/intervjuet/listet på radio (NRK p3, NRK mp3, Ordentlig radio mm.)

LOKOY

Mens Lasse Lokøy jobbet med å skrive oppfølgeralbum til Spellemannvinnende «Try Not To Freak Out» med Sløtface overrasket han i vår med å slippe indie-elektronisk-perlen «Malibu» sammen med girl in red under artist og produsentnavn LOKOY. Han fulgte så opp med enda et spennende samarbeid tidligere i høst sammen med bergensprinsen dePresno. Nå er LOKOY klar for slipp av sin aller første EP og viser med den at han ikke er redd for å eksperimentere både med sjangere, sound og samarbeider.