LILLELØRDAG VOL.1 - CALVERT, MAGNUS BECHMANN, VANDBAKK, RESA

LILLELØRDAG VOL.1 - CALVERT, MAGNUS BECHMANN, VANDBAKK, RESA på KLUBBEN onsdag 16.01.19 Kl.19.00 Billetter CC: 175 ID: 18 Dørene åpner kl 19:00. Pizzeriaen er åpen før, under og etter arrangement!

Tre onsdagskvelder i januar ønsker vi å skape litt ekstra lillelørdagstemning her på Røverstaden. Vår konsertscene blir ett år gammel, og har høstet noen fantastiske, legendariske og unike artister i løpet av den perioden, men vi mener at det er rom for flere.

Derfor vier vi scenen til å showcase en rekke up-and-coming artister vi har troen på!

LILLELØRDAG. Et begrep fra gammelt av hvor tjenestefolk fikk onsdag kveld fri for kompensasjon fra arbeid i helgen. Kvelden ble brukt til aktiviteter som man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Kanskje ikke helt relaterbart i moderne tidsalder, men dog, begrepet sitter ennå.

▪️CALVERT

Søskenduoen Calvert består av Sarah og Marcus som sammen utforsker diverse sjangere innenfor elektronisk musikk. Flere låter fra fjorårets albumprosjekt «Året etter», der duoen slapp en låt i måneden gjennom et helt år, ble anbefalt og spilt av P3. De fikk også med en låt i NRK-serien «Unge lovende».
De har tidligere turnert både i Europa og Usa.
Nå er de i studio og jobber med to album som kommer i løpet av 2019.

▪️MAGNUS BECHMANN

Etter utnevnelsen som «New Band of the Week» I The Guardian I 2017, har 22 år gamle Magnus Bechmann begynt å skape seg et navn innen norsk musikkbransje. Debut EP’en hans, «Loners Get Lonely Too» fikk strålende anmeldelser både i inn- og utland, men blant annet 5/6 i både VG og Aftenposten.
Etter debutkonserten på by:Larm i 2016 ble Bechmann trukket frem som en av «De hotteste nye acts». Siden den gang har han tatt live-showene hans til nye høyder.
I det siste året har det vært ganske stille fra Magnus Bechmann, men nå er han i studio og jobber med sitt første album. Med Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) og Benjamin Giørtz (Kid Astray) med på laget, er albumet satt til å bli gitt ut i løpet av våren 2019.

▪️RESA

Resa er en ny og kommende sanger og låtskriver fra Oslo, bosatt I Liverpool. Med nylig utgitt singel “God Is Drunk” og debut singel “Sassy” har hun bydd på en moden blanding av Soul, Indie-pop, Jazz og Folk i sin egen unike retning av tematikk og særegen vokal.

▪️VANDBAKK

Distorta gitar-riff, svevende synther, psykedeliske partier og gitarsoloer - dette er soundet til Vandbakk, som er det første soloprosjektet til 22 år gamle Fredrik Vandbakk fra Lommedalen. Etter en oppvekst preget av å begrense impulsene han har fått fra ADHD, sier Vandbakk at han gjennom musikk endelig fikk et sted å få utløp for energien og kreativiteten sin. Det hele startet i en rotete leilighet. Med et basic hjemmestudio, begynte han å skrive det som ble demoen til Solid Ground, og kort tid etter ble låta spilt inn i Luft Recordings på Tanken i Sandvika med produsent Andrew Baardsen (BAYA), og Kristoffer Severinsen (Iffy Orbit). Slippet fikk artisten raskt inn i rampelyset, og ifølge Rubato, Revolt, Nordik Simit og P3 URØRT, er dette én å følge med på framover.