Levi Henriksen & Babylon Badlands på KLUBBEN Billetter ID: 20+ Facebook event
Info

Musiker og forfatter Levi Henriksen feirer musikalsk jubileum og hyller en mistet bandkompis med nytt album,som vanlig med sine våpendragere Babylon Badlands i ryggen.
I år er det 30 år siden Levi Henriksen ga ut sitt første album «Greetings from Stuckville» med Heart of Mary. Gitarist da som nå var Anders Bøhnsdalen, og tittelsporet på Levi Henriksen & Babylon Badlands tredje album, «De utålmodige av hjertet», handler om nettopp denne tiden, og er dedisert bandets sanger, Denis Kamphaug, som døde i fjor høst etter lang tids sykeleie.

Sorg og lengsel, kjærlighetens evige velsignelse og forbannelse, samt det trassige utenforskapet all stor rockemusikk alltid har handlet om, er selve runntemaene på denne plata som på ingen måte har forlatt rockelandskapet. Soundet er stort og tidløst, og som på forrige album signert produsent Henrik Maarud. ”Tittelen har jeg som på sist album lånt av forfatteren Stefan Zweig, oss forfattere i mellom”, smiler Levi.

”Rock har aldri handlet om alder, rock har alltid handlet om å være god eller dårlig", forteller Henriksen. Rock har alltid handlet om en for alle og alle for
en. Om å henføre og bli henført, om å besette og bli besatt, og nettopp denne besettelsen blir behørig belyst i Henriksens kostelige linernotes om å bli liggende under for rockedjevelens åk.

Velkommen til en stor musikkveld i Klubben i Røverstaden!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

VELKOMMEN TIL VORS!

Journalist og musikkentusiast Erik Valebrokk snurrer plater i Dueslaget før konserten. Det blir god stemning, deilig musikk og godt utvalg i baren. Alle med konsertbillett får også 15% rabatt på vår pizzeria, Cin Cin Røverstaden.

Bestille bord? Ta kontakt på bar@roverstaden.no

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D