LAMBCHOP (US) PRES. AV FKP SCORPIO

LAMBCHOP (US) PRES. AV FKP SCORPIO på KLUBBEN søndag 14.04.19 Kl.19.00 Billetter CC: 350 + AVGIFT ID: 18 PIZZERIAEN ER ÅPEN I FORKANT AV ARRANGEMENT
Info

FKP Scorpio Norge presenterer: Lambchop 14.april 2019!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Lambchop har snart holdt det gående i tre tiår. Kurt Wagner og gjengen ble tidlig pionerer innenfor altcountry-sjangeren, men i løpet av en lang karriere har de svinset innom alt fra urban soul til electronica. Uavhengig av alle sjangerflørtene – det høres alltid ut som Lambchop.

I 2016 ga de ut «FLOTUS», albumet hvor Kurt Wagner satte seg som mål å få kona til å bli fan av bandet, og i 2019 legger de igjen ut på turné med et splitter nytt album i bagasjen!

Det nye albumet 'This (is what I wanted to tell you)' fikk terningkast 6 i VG: 'Nashvilles beste band prøver – og lykkes mesterlig med – å finne eksistensiell mening i post-Trump-eraen', les hele anmeldelsen her!


nettside: http://www.lambchop.net

Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D