KOM, LA OSS FINNE SKATTEN! Med piratene Madam Muskel og Karsten Krutt

RØVERUNGENE: KOM, LA OSS FINNE SKATTEN! på KLUBBEN søndag 07.04.19 Kl.14.00 Billetter CC: 80 DØRENE ÅPNER 30 MIN FØR FORESTILLING. KAFÉ DUESLAGET ER ÅPEN FRA KL 13:00.

Madam Muskel er verdens verste masepirat, syns Karsten Krutt. Karsten Krutt er verdens mest udugelige pirat, sier Madam Muskel. Og begge leter de etter den store skatten. Men selv om skattekista dukker opp er ikke lykken gjort, for hvordan skal de bli kvitt Kaptein Knokkels forbannelse som hviler over Piratbukta?

En halvtimes piratshow med mye sang og musikk, sabelhugg, samt det pirater frykter aller mest, nemlig å gå planken …

Passer for barn i alderen 3-6 år.

Lengde: 30 min.