ØYA KLUBBDAGEN på KLUBBEN Billetter CC: 180 inkl. bill. avg. ID: 18 Facebook event Program:
Kl. 19.30 Catnip
Kl. 20.15 Ivo Lima
Kl. 21.00 Samu
Kl. 21.45 Margrete
Kl. 22.30 Selmer

Røverstaden & Diamond Club er stolte over å presentere Klubbdagen på Røverstaden!

Klubbdagen tirsdag 6. august er full av bra musikk på Oslos beste klubbscener. Dette er Øyafestivalens tradisjonsrike åpningsdag, som viser fram det levende miljøet Oslo har av artister, arrangører og scener.

Gratis inngang for alle med ukespass. Andre må kjøpe egne billetter. Billetter i salg fra fredag 14.06 kl. 10:00

Catnip Cloud beskriver musikken sin som mystisk indie-elektronika man både kan danse og filosofere til. Student Kjartan Thorkildsen produserer låtene på hybelen sin i Trondheim og Urørt-redaksjonen har flittig anbefalt låtene hans. I 2018 ble han kåret til ukas Urørt og han spilte nylig på Trondheim Calling. Tidligere i 2018 fikk han lovord fra uventet hold, da YouTube-kanalen "MrSuicideSheep" postet låta "Places" til sine 10 millioner følgere og skrev: "I feel like I'm floating on a cloud and there's all these cute animals flying around me».

Kjartan Thorkildsen
William Larsson
Tom Taucher
Daragh Wearen - bass
Tiril Hognestad - korist

Bergens nye stjerneskudd? Disse ordene begynner å bli veldig tomme. Men hva med artisten du alltid har drømt om å oppdage? Den du med ett forstår, danser til, gråter med og smiler av? Ivo Lima lager selvsikker, hard popmusikk. Men tekstene forteller historier om sårbarhet, psykisk helse og alle former for kjærlighet.

Du har kanskje hørt om denne artisten under et annet navn, for frem til våren 2019 var navnet hans SIGURD. Han ble hyllet av både media, bransjen og folket etter et enestående, fullstappet show under VillVillVest. Han ga nylig ut singelen «Picture» som har blitt godt tatt imot!

Sigurd Tronstad - vokal
Edvard Tronstad - trommer
Thomas Nordvik - bass/keys/trompet
Alf Erik Fylkesnes - gitar

samū ble startet av Trine Samuelsen Hansen og Sander Eriksen Nordahl en sen høstkveld i 2014. I møtet mellom duettens musikalske referanser har bandet siden den gang bygget seg opp en solid katalog med sterke, særegne pop-låter, fulle av nostalgi og barndomsminner. Siden 2017 har Samū ved flere anledninger markert seg på den norske Indie-scenen, med flere overbevisende konserter i hovedstaden, blant annet på Parkteatret og KlubbØya. Utgivelsene deres har heller ikke gått ubemerket hen. Med to singler anbefalt av Urørt på Nrk P3 fra 2016, var det mange som så frem til slippet av deres nyeste singel "Show Me Love" nå i vår, som P3 annonserte som "best akkurat nå". Og flere låter er rett rundt hjørnet! Det er ingen hemmelighet at samū er et fyrverkeri av et live-band og denne kvelden blir intet unntak!

Trine Samūelsen Hansen - vokal
Sander Eriksen Nordahl - gitar + vokal
Martin Lie Svendsen - synth
Martin Morland - bass
Knærten Simonsen - trommer

Sommeren 2017 la Margrete ut den selvkomponerte og egenproduserte låta «Teen» på Urørt. Senere ble den både semifinalist i Årets Urørt og spilt på BBC Radio 1. «Joy», den andre singelen som kom tidligere i år har også fått enorm oppmerksomhet. I tillegg mottok Margrete NOPAs låtskriverstipend 2018 da hun spilte på Vill Vill Vest i Bergen i år. På scenen har Margrete med et band på fem som spiller pop med innslag av jazz og elektronika.

Margrete Skretting Bergset - vokal
Matias Christoffersen - synth
Øyvind Kløve Kjernlie - gitar
Joachim Meyer - bass
Vegard Staum - trommer

Selmer beveger seg i et lo-fi landskap og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet. Bandet som står bak låta ”Surfin with U”, sommerens chilleste låt, har gang på gang bevist at de er et band som får deg til å synes det er gøy å gå på konserter igjen.

Prosjektet startet for alvor i 2017, året de leverte en legendarisk tettpakket konsert på Øyafestivalen, for så å selge ut sin Sunday Digestive konsert på Parkteatret i høst, samt to kritikerroste konserter på by:Larm, med blant annet terningkast fem i Aftenposten.

“Det er på tide å få øynene opp for det norske bandet Selmer..” – GAFFA

Julian Karlsson - vokal