AVLYST! Joshua Ray Walker på KLUBBEN Billetter CC: 330 ID: 18+ Facebook event

AVLYST. Joshua Ray Walker har avlyst turneen sin pga coronakrisen.

Grunnet Covid-19 er dette arrangementet er dessverre avlyst, kjøpte billetter refunderes på følgende måte: Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

---------------------

Joshua Ray Walker fra Dallas, Texas, er nettopp ferdig med en triumfferd av en Skandinaviaturné i kjølvannet av sitt debutalbum "Wish You Were Here". Americana-artisten har høstet strålende kritikker for albumet, og har vist seg å være en minst like formidabel opplevelse på konsertscenene. Anmeldere og publikum har vært i ekstase etter Walkers første runde i det høye nord, og Egon Holstad fra Feedback og iTromsø skrev blant annet; "Konserten søndags kveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I april kommer det vi har klokketroa på blir gjennombruddet for Joshua Ray Walker, nemlig hans andre plate. Han bygger videre på sin autoritet og autentitet som låtskriver, med nære og personlige tekster smidd sammen med ekstremt godt musikalsk håndverk. Det har vært nærliggende å sammenligne Walker med blant andre John Moreland, og vi tror sammenligningene kommer til å bli enda mer tydelige og større mot til og med større artister i 2020.

I samarbeid med turnéarrangør Out on the Rise og Border Lord Booking, er det derfor med den største stolthet vi ønsker Joshua Ray Walker velkommen til Røverstaden den 13. august 2020, og nå er det på tide å hoppe på toget fra Texas til Norge nok en gang!