Jesse Malin + Support: Kris Gruen på KLUBBEN Billetter CC: Fra 350,- ID: 18 Facebook event
Info

VENNLIGST MERK: Jesse Malin er flyttet fra 1. april til 11. november. Kjøpte billetter gjelder fremdeles. Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å ringe 22 82 81 97. Refunderingsfrist er 60 dager etter opprinnelig dato.

------------------------

Jesse Malin med band slapp høsten 2019 albumet «Sunset Kids», produsert av selveste Lucinda Williams! Med en variert bakgrunn, fra utallige bandprosjekter, stiller Jesse med tyngde i bagasjen. Samarbeidet med Lucinda Williams har resultert i en sterk americana/countryplate, som garantert vil gjøre inntrykk på norske lyttere. Med på plata er blant annet Billy Joe Armstrong, kjent fra Green Day, i tillegg til flere gjestevokalister.

Jesse Malin startet karrieren i hardcorebandet Heart Attack og gikk så videre til glamrock i D Generation. Høydepunktet for mange vil nok være bandprosjektet The Finger med Ryan Adams og Johnny T. Yerington der de utfordret hverandre i flere musikalske retninger. I de senere år har Jesse gått mer tilbake til den tradisjonelle rocken og sine amerikanske røtter. Med den nyeste singelen «Room 13» synger han lavmælt og sterkt, med Lucinda Williams trygge hånd over produksjonen.

Med en såpass bred musikalsk historikk i sekken kommer Jesse Malin garantert til å levere en legendarisk konsert i Røverstaden 11. november 2020.

KRIS GRUEN (US) skriver sanger om voksenlivet tilsatt en mystisk undring, som mykner verdens skarpe kanter som et glass usedvanlig god bourbon. Hans americana-påvirkede folkemusikk er basert på tradisjonene til store fortellende låtskrivere som Cat Stevens og Paul Simon. Med en blanding av skarpsindig humor og emosjonell dybde er Kris Gruens stemme likevel påfallende aktuell. Hans siste album «Coast and Refuge» har brakt ham sammen med en haug av andre artister, forfattere og produsenter, hvor resultatet er en samling sanger som har blitt kritikerrost over hele verden.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Første singel fra nye albumet

Duett med Springsteen, fra tidligere plate

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D