Jesse Malin på KLUBBEN Billetter CC: Fra 350,- ID: 18 Facebook event Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Info

Jesse Malin med band slipper nå i høst albumet «Sunset Kids», produsert av selveste Lucinda Williams! Med en variert bakgrunn, fra utallige bandprosjekter, stiller Jesse med tyngde i bagasjen. Samarbeidet med Lucinda Williams har resultert i en sterk americana/countryplate, som garantert vil gjøre inntrykk på norske lyttere. Med på plata er blant annet Billy Joe Armstrong, kjent fra Green Day, i tillegg til flere gjestevokalister.

Jesse Malin startet karrieren i hardcorebandet Heart Attack og gikk så videre til glamrock i D Generation. Høydepunktet for mange vil nok være bandprosjektet The Finger med Ryan Adams og Johnny T. Yerington der de utfordret hverandre i flere musikalske retninger. I de senere år har Jesse gått mer tilbake til den tradisjonelle rocken og sine amerikanske røtter. Med den nyeste singelen «Room 13» synger han lavmælt og sterkt, med Lucinda Williams trygge hånd over produksjonen.

Med en såpass bred musikalsk historikk i sekken kommer Jesse Malin garantert til å levere en legendarisk konsert i Røverstaden 01. april 2020.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Første singel fra nye albumet

Duett med Springsteen, fra tidligere plate

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D