Ivan Ave III Oslojazz 2019 på KLUBBEN Billetter CC: 280 ID: 18 Facebook event

Ivan Ave har blitt omtalt som byens mest jazza hiphoper. At dette er en uttalelse det er mye sannhet i vil Oslojazz-publikummet definitivt oppleve på Røverstaden.

Siden 2014 har han vært en av de mest interessante musikerne i den norske hiphopfloraen. Han signerte med det Berlin-baserte plateselskapet Jakarta Records, hvor han ga ut sin kritikerroste debut «Low Jams EP» produsert av den anerkjente Stones Throw Records-produsenten Mndsgn. Siden den gang har Ivan lagt sin signatursound på en rekke utgitte prosjekter.

Men det er som liveartist Ivan Ave virkelig gjør inntrykk. Han har tatt musikken sin til klubber og festivaler i hele verden, enten alene med sin SP-555 på en liten hiphopklubb eller full med jazzkvartett på Nasjonal Jazzscene. På Røverstaden under Oslo Jazzfestival vil du oppleve ham med det sistnevnte.

Besetning:
Ivan Ave - vokal