Elle Melle

Elle Melle på KLUBBEN lørdag 11.05.19 Kl.20.00 Billetter CC: 260 ID: 18 Dørene åpner kl 19.
Info

Elle Melle er tilbake i Oslo for første gang på snart seks år!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

elle melle kalles ofte Norges mest kjente ukjente band. De har holdt det gående i over 25 år, og fikk kommersielt gjennomslag og mye radiospilling med melodier som Himmelhøge sti, Frokost på kafé, Ikkje vekk meg når du går, Ser du då at eg e din, samt duetten med Hanne Sørvaag: På denne tiå her i fjor. De vant Prøysenprisen i 2000 og var nominert til Edvardprisen i 2001.

Det har gjort at det for tiden er over 4 000 Oslobeboere som hører på dem regelmessig på Spotify. Og det er mer i vente. Etter å ha tilbragt tid i studio med Thom Hell som produsent er de snart aktuelle med sitt sjuende album.

Musikerne som du kan høre på Røverstaden denne kvelden er Odd Erik Ognedal (vokal/piano), Svein Hyttebakk (ak- og elgitar, kor), Jon Konrad Strøm (saksofoner, keyboards, perkusjon, kor), Kurt Lisø (trommer) og Simen Ytre-Arne (bass).

Bandet fikk sin start i februar 1993 da Ognedal traff tekstforfatter Ingar Hovland (som også jobbet med Vamp, Lars Martin Myhre og Vidar Johnsen). Hovland sendte tekster til ham og det ble deretter komponert musikk til disse. Deretter ekspanderte den kunstneriske virksomheten i en forrykende fart, fra den daværende jazzkvartetten DILL til elle melle, og førte til platekontrakt med Kirkelig Kulturverksted og senere Tylden & Co.

Sett av lørdag 11. mai for en kveld med tekster og musikk av høy kvalitet. Velkommen!

Kjenner du ikke til elle melles musikk ennå? Start med Himmelhøge sti, produsert av Øystein Greni og Jørn Christensen, ofte fremført av bandet i begravelser rundt om i Norge: https://open.spotify.com/track...

Duetten med Hanne Sørvaag, På denne tiå her i fjor: https://open.spotify.com/track/6nZSbw8Q3zurnBFrHs1Jcw

Den øvrige musikken deres: https://open.spotify.com/artist/71dOjURxKXN3Rle5RCVtca

Elle Melle på Facebook
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D