Djevel / Ultra Silvam på KLUBBEN Billetter CC: 330 ID: 18+ Facebook event
Info

“Ormer Til Armer, Maane Til Hode”, DJEVELs sjette fullengder, var høyst sannsynlig en av 2019s mest imøtesette utgivelser i black metal-kretser. Som ett av få nåværende band forvalter Djevel fortsatt den unike atmosfæren man fant i 90-tallets norske black metal, og bærer fakkelen videre fra klassiske band som Ulver, Emperor og Darkthrone.

Uhyggen i den norske kulturen og folketroen har helt fra debutskiva "Dødssanger" av vært ledemotivet i Djevels verden. Forlatte, mørklagte bygder der vetter, hekser og andre mørkemakter rår, mens kristenmann møter sitt ublide endelikt. Med Kittelsen, Asbjørnsen og Moe og Ulvers tre første album som amoralsk kompass loses vi videre ned i mørket på "Ormer Til Armer, Maane Til Hode" - et album bestående av åtte låter med kompromissløs, rå og upolert black metal.

Djevel består av låtskriver Ciekals, Mannevond (Koldbrann) og Faust (ex-Emperor, Blood Tsunami).

En svært sjelden gang hører man et album man totalt mister pusten av. Et album som krever lytterens altoppslukende oppmerksomhet på grunn av den brennende viljen og intensiteten musikken utstråler. Det dyriske, frustrerte og utemmede som kun kan stamme fra unge menneskers totale dedikasjon og ensporethet, musikk laget av mennesker som ennå ikke har blitt fanget og innhentet av påtvungne rutiner og oppstykket fokus. ULTRA SILVAMs "The Spearwound Salvation" er et slikt album. Malmø-bandet har allerede rukket å skaffe seg et rykte som et rått (!) liveband, gjennom en blodig opptreden på The Abyss i Gøteborg og som support for Bölzer i Stockholm. Dette blir bandets første konsert i Norge.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D