CHIPAHUA

CHIPAHUA på KLUBBEN fredag 08.02.19 Kl.20.00 Billetter CC: 379 ID: 18 Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet.

Gledelig gjensyn! Vi kjører en reprise på en av de fineste konsertene vi hadde i 2018: den utsolgte konserten med Chipahua.

Det legendariske bandet er atter en gang på hjemmebane.

Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart kl 21:00
- med forbehold om endringer!
Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet.

Chipahua startet 1979 i krysningen jazzband og «party-band» og etablerte seg snart som et husorkester på Club 7. Bandets energiske konserter har det gått gjetord om siden, og storbandet har en besetning de aller fleste musikkinteresserte vil sperre øynene opp over: Inger Lise Rypdal, Maj Britt Andersen, Freddy Dahl, Torun Eriksen, Morten Halle, Jens Petter Antonsen, Torbjørn Sunde, Ole Henrik Giørtz, Kjell Larsen, Geir Holmsen, Bjørn Jenssen og Finn Sletten.