Workingman’s Beauty: 50-årsjubileum på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: 18 år Facebook event
Info

Dørene åpner: 18:00
Programstart: 19:00

Gratis inngang, med reservasjon.
Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer for å reservere bord.

-------------------------------------

I samarbeid med Warner Music inviterer vi til feiring av 50-årsjubileet til «Workingman’s Dead» og «American Beauty» torsdag 5. november.

I 1970 ga Grateful Dead ut «Workingman’s Dead» og «American Beauty». Disse back-to-back klassikerne introduserte ikke bare sanger som ville være en viktig del av bandets live-repertoar i flere tiår, men det åpnet også en inngangsport til Grateful Deads verden i generasjoner av Dead Heads. 50-årsjubileet feires med deluxe utgaver av begge album.

Et kyndig panel leder oss gjennom feiringen på Røverstaden. Det blir selvfølgelig fagprat, diskusjoner, mye god musikk og quiz med fine premier. I tillegg blir det intervjuer med David Lemieux og Sam Cutler på videolink.

DAVID LEMIEUX
David (49) er Grateful Dead Archivist & Legacy Manager. Han overtok denne rollen etter at Dick Latvala (Dick’s Picks) døde i 1999. David produserer alle nyutgivelser av Grateful Dead materiale. Det inkluderer Dave’s Picks serien og alle de massive CD boksene som utkommer regelmessig.

SAM CUTLER
Sam (77) er født i London og jobbet der i musikkbransjen fra midten av sekstitallet. I 1969 fungerte has som Master of Ceremonies for Rolling Stones’ berømte konsert i Londons Hyde Park. Umiddelbart deretter ble han Road Manager for Rolling Stones 1969 Tour of America som kuliminerte med den famøse konserten på Altamont utenfor San Francisco som igjen medførte at Sam fikk sparken. Han ble deretter umiddelbart tatt inn i varmen av Jerry Garcia og hyret som Road Manager for Grateful Dead som fortsatte frem til 1974. I denne perioden var han blant annet ansvarlig for trans-Canada «Festival Express» turneen i 1970, «Europe ‘72» og «Summer Jam at Watkins Glen» i 1973. Sistnevnte er den største konserten i rock ‘n roll historien med 700 000 tilskuere. Grateful Dead var headliners sammen med Allman Brothers og the Band.

SMITTERVERN: Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen. - Hold 1 meter avstand til andre gjester. - Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing. - Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig. - Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19. Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg

Nyhetsbrev på vei! :D