WILD WILLY'S GANG

WILD WILLY'S GANG på Klubben fredag 31.08.18 Kl.20.00 Billetter CC: 275 + bill.avgift ID: 20 KONSERTSTART KL 21:00
Info

Fredag 31.august får vi besøk en av Norges mest kjente trommeslagere; “Wild” Willy Bendiksen og hans band, Wild Willy’s Gang!

I 1971 startet Willy sitt første band, St.Helena, før han gikk videre til band som Flax og Høst, og var med på å gi ut flere album. På 80-tallet turnerte han sammen med Motörhead i bandet Road. I tillegg spilte han med GryJannicke Jarlum, og gav ut album med Blonde On Blonde (som endret senere navn til Perfect Crime). Willy spilte i Thin Lizzy tributebandet Bad Habitz sammen med Ronni Le Tekrø, og The Snakes sammen med de originale Whitesnake gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody.

Wild Willy’s Gang har eksistert siden 1993, hvor besetningen har alltid endret seg, med Willy som det eneste faste medlem. Dette har ført til ulike konstellasjoner hvor musikere som Jon Thore Grefstad (Highland Glory), Eirik Hauksson og Brian Robertson (Thin Lizzy) alle har vært innom bandet. Bandet gav ut albumet Camouflage i 2005.

Nå samler Wild Willy atter en gang sammen banden med musikere fra hele hans karriere for å spille på Klubben i Røverstaden (gamle Club7 / Sardines)!

I etasjen over Klubben finner du cocktailbaren Dueslaget og restaurant Smokestack. Her er det åpent i forkant av konserten. Velkommen!

Kveldens bandbesetning:

Bente Smaavik (vokal - Blonde on Blonde, Perfect Crime)

Gudny Aspaas (vokal - Ruphus)

Kai Somby (vokal - Intrigue)

Hermod Falch (vokal - Flax)

George Karafotis (gitar - Exorcism)

Svein Erik Høybakken (bass)

Ola Aanje (keyboard - Aunt Mary)

Halvdan Nedrejord (keyboard)

Wild Willy Bendiksen (trommer)

Utsolgt UtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgt
Utsolgt
Nyhetsbrev på vei! :D