Vulcano på KLUBBEN Billetter CC: 300 + avg. ID: 18 Facebook event Support: Deathhammer
Info

"A NIGHT OF OLD SCHOOL BLACK/THRASH METAL!"

Brasilianske VULCANO er et av de første ekstreme metal-bandene fra Sør-Amerika, og har sammen med landsmenn som Sarcófago, Mutilator og Sepultura oppnådd kultstatus for albumene de ga ut på midten av 80-tallet. Bandet har av det engelske metal-bladet Terrorizer fått æren for å ha lagt grunnlaget for musikalsk blasfemi ikke bare i Brasil, men i hele Latin-Amerika.

Førsteskiva "Bloody Vengeance" fra 1986 vakte stor oppsikt, noe på grunn av coveret med et maleri av en død prest i en brennende kirke, men kanskje enda mer på grunn av den primitive, underproduserte thrash- og blastbeat-fylte svartmetallen som strømmet ut fra rillene

Etter å ha gitt ut flere album utover på slutten av 80-tallet tok bandet tok en pause fra studioet på hele 14 år, inntil de i 2004 ga ut "Tales From the Black Book". De neste årene førte til økt oppmerksomhet rundt pionerene fra Saõ Paulo. I 2006 ga Vulcano ut splitten "Thunder Metal" sammen med det svenske black metal-bandet Nifelheim, og i 2010 dro Vulcano på sin første Europa-turné. Bandet har spilt i Oslo to ganger tidligere, i henholdsvis 2012 og 2013 på South of Heaven/Betong.

DEATHHAMMER har siden oppstarten i 2005 opparbeidet seg en trofast fanskare over hele verden. Bandets skitne thrash/speed metal er som snytt ut 80-tallet, og alle sjangerens kjennemerker er nitidig ivaretatt og heftig omfavnet både på skive og ikke minst live. Det er få band man føler ER metal i samme grad som Deathhammer!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Hjemmeside
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D