Vorspiel Home Free på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: Åpent for alle Facebook event
Info

Konserten med Home Free finner sted i Oslo Konserthus, og før showet kjører vi vorspiel med god stemning i Røverstaden.

Det er gratis entré, deilig pizza og Home Free i høyttalerene. Den perfekte opplading til konsert!

Pizzeriaen er åpen og alle med konsertbillett får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert. Vis frem din billett når du bestiller for å få rabatt. Det er også godt utvalg i baren!

----------------------------------------------------------

"Dive Bar Saints" er tittelsporet på Home Frees nyeste album som utgis i sommer. Sørstatsbandet med de fire vokalistene Tim Foust, Rob Lundquist, Austin Brown og Adam Chance, i tillegg til beatbokseren Adam Rupp, tar med seg sine praktfulle stemmer til Oslo i mars 2020!

Det er ikke lite ros disse gutta har høstet på veien; Home Free har mottatt strålende kritikker hos både Rolling Stone og Country Living, og med sitt helt unike show mikser disse sangglade entertainerne Nashville med smart og kjapp humor, som får selv de mest skeptiske til å bryte ut i latter og reise seg i begeistring når kvelden er omme.

Home Free har solgt over 350.000 album, nådd 100 millioner streams og har 291 millioner visninger på YouTube. Forventningene er derfor høye når Home Frees femte studioalbum, "Dive Bar Saints", slippes i slutten av juli!

Nyhetsbrev på vei! :D