Vorspiel Hellbillies på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: Åpent for alle Facebook event
Info

Konserten med Hellbillies finner sted i Oslo Konserthus, og før showet kjører vi vorspiel med god stemning i Røverstaden.

Det er gratis entré, deilig pizza og Hellbillies i høyttalerene. Den perfekte opplading til konsert!

Pizzeriaen er åpen og alle med konsertbillett får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert. Vis frem din billett når du bestiller for å få rabatt. Det er også godt utvalg i baren!

-------------------------------------------------------------

Hellbillies må kunne kalles en institusjon i norsk kulturliv, og i 2020 vil bandet markere sine første 30 år med en stor jubileumsturné.

I løpet av vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.

Nyhetsbrev på vei! :D