Vorspiel Adam Douglas på RØVERSTADEN CC: Gratis Facebook event 15 % rabatt på pizza hos Røverstaden både før og etter konsert.
Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!
Info

Vi kjører vorspiel med god stemning før konserten i Oslo konserthus!

Det er gratis entré og dette er den perfekte opplading til konserten!

Pizzeriaen er åpen og alle gjester fra Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt! Baren er også åpen!

Velkommen!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Adam Douglas har gleden av å invitere til den kritikerroste publikumssuksessen «An American Holiday with Adam Douglas». Turneen har gått for fulle hus to år på rad, og blitt til et livealbum som har fått glimrende anmeldelser. Turneen ble til etter at Adam hadde en drøm om å kunne presentere ekte Amerikansk julemusikk for det norske folk, og har samlet sammen låter som for han symboliserer julen og denne flotte tiden.

«An American Holiday with Adam Douglas» solgte over 10.000 billetter i fjor, og albumet med samme tittel var et av de mestselgende albumene før jul på Platekompaniet i fjor. Begge deler har fått strålende kritikker. Årets utgave av «An American Holiday» får et av Norges beste liveband forsterkninger fra Traces Gospel Choir – i tillegg til sjefen sjøl. Til sammen vil det være 12 musikere på scenen, og er en av de største omreisende juleturneene i Norge. Adam Douglas har på få år markert seg som er av Norges mest hardtarbeidende artister, med sin store stemme og delikate gitarspill.

Les mer om selve konserten her!

Les mer om selve konserten her!
Nyhetsbrev på vei! :D