VALKYRIEN ALLSTARS & MEGALODON COLLECTIVE (DOBBELKONSERT!)

VALKYRIEN ALLSTARS & MEGALODON COLLECTIVE (DOBBELKONSERT!) på KLUBBEN tirsdag 06.11.18 Kl.20.00 Billetter CC: 280 ID: 18 Bar & Pizzeria er åpent i forkant av konserten!
Info

Røverstaden inviterer til en unik dobbelkonsert med Valkyrien Allstars og Megalodon Collective tirsdag 6. november!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Dans til folkemusikk! Valkyrien Allstars er ikke fremmed for å utfordre sitt musikalske uttrykk, og med sitt nyeste album som implementerer elementer av pop og en god dose synther er dette verket av det mer dansbare. De har vært en av landets mest aktive band etter at de slapp sitt selvtitulerte album i 2007 og har blitt kjent for å gi publikum unike opplevelser med sine live opptredner. Det som begynte som en ren hardingsfeletrio har utviklet seg til noe som rett og slett ikke kan beskrives. Det må oppleves.

Valkyrien Allstars er:
Erik Sollid
Tuva Livsdatter Syvertsen 
Martin Viktor Langlie 
Magnus Larsen Jr.

På kort tid har Megalodon Collective utmerket seg som en av de friskeste og nyskapende jazzkonstellasjonene som har dukket opp på den alltids så aktuelle skandinaviske scenen. I et ønske om å utforske nye musikalske territorier møtes sju av de mest spennende musikerne fra den pulserende norsk-svenske jazzscenen. Med et vink til filmmusikk, verdensrommet, frijazz, impro, noise, klassisk og middelaldermusikk er det ingen tvil om at Megalodon Collective er med på å utvikle jazzlandskapet.

Megalodon Collective er:
Martin Myhre Olsen (NO) - saksofoner
Karl Hjalmar Nyberg (SE) - saksofon/klarinett 
Petter Kraft (SE) - saksofoner
Karl Bjorå (NO) - gitar
Aaron Mandelmann (SE) - kontrabass 
Andreas Winther (NO) - trommer
Henrik Lødøen (NO) - trommer

Velkommen til det som garantert blir en unik og uforglemmelig konsertopplevelse på Røverstaden 6. november.

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D