U RADIO – OHNESONG + LIMSTIFT + SALONGORKESTERET

U RADIO – OHNESONG + LIMSTIFT + SALONGORKESTERET på Klubben onsdag 05.09.18 Kl.19.00 Billetter CC: 150,- + avgift ID: 18år
Info

Programserien U Radio (om norsk alternativ/indie musikk) feirer en ny sesong med gjev konsert på Røverstaden! Vi inviterer tre band fra tidligere program til å opptre på én og samme scene.

Ohnesorg: Visesang med fokus på sanger som vil fortelle noe om samfunnet vi lever i. Historier om Oslo, husokkupasjoner, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser, eller tapte revolusjoner.

Limstift: Populærmusikk på nynorsk med en humoristisk vri og ein smak av folkemusikk. En god blanding av egenlagd materiale og tolkninger av ymse klassikere.

Salongörkesteret: Tungt bevæpnet med mandolin, ukulele, sinnavokal, og mer til! En festgraut av blackgrass, kamikazeklezmer og deathpolka. Egne slagre blandes med Iron Maiden, Britney Spears, Einstürzende Neubauten, m.m. Her får du alle refrengene du elsker, hater, og hater at du elsker.

Konserten vil bli tatt opp og vil senere bli å høre på U Radio, som sendes på radiostasjonen Ordentlig Radio. Følg med på våre Facebook-sider for informasjon om sendedato.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D