RELEASEFEST: TUSMØRKE + SAMMAL (FIN) + BISMARCK

RELEASEFEST: TUSMØRKE + SAMMAL (FIN) + BISMARCK på KLUBBEN fredag 30.11.18 Kl.20.00 Billetter CC: 275,- ID: 20 Røverstaden Pizzeria er åpen i forkant av arrangementet
Info

Tusmørke slapp musikkvideoen for «Tøyens Hemmelighet» mandag 22.oktober! - og nyheten om at bandet slipper sitt tredje album 30.november.
Samme dag som konserten på Røverstaden? Vipps, så er det slippfest i kjelleren i slutten av november!


BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Fredag den 30.november  slipper Tusmørke får KLUBBEN i Røverstaden besøk av Tusmørke, Sammal (FIN), og Bismarck! 

Tusmørke er en psykedelisk folk rock band fra Skien som spiller musikk inspirert av blant annet internasjonal bronsealder, lokale myter med mer. Når de ikke skriver 26 minutter lange sanger om Svartedauen, liker de å uttrykke seg via konseptalbum om den danske jernalderens sumpmumier og abstrakte teorier om lys (og mørke). 

Tusmørke på Spotify
https://open.spotify.com/artis...

Et finsk band som sammenligner seg som en god gammel venn som du aldri har møtt, er bandet Sammal. De som synger på finsk, men grunnet en vakker komposisjon og lidenskapelig vokal er fortsatt totalt opplevelsen relaterbar selv om man ikke forstår finsk!

Sammal på Spotify
https://open.spotify.com/artis...

Tusmørke tar også med seg det bergenske bandet, Bismarck som spiller stoner-doom med elementer av post-metal, sludge og neo-psykedelia, og har blitt sammenlignet med alt fra Sleep og Electric Wizard til Earth og Neurosis.

Bismarck på Spotify
https://open.spotify.com/artis...

Dette blir garantert en kveld du kommer til å huske! Sees!Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D