Tom Roger Aadland på KLUBBEN Billetter CC: 350 kr ID: 18 år Facebook event
Info

Rockepoeten Tom Roger Aadland har fått strålende kritikker for sitt nye album «Motgift», og nå legger han endelig ut på turné med bandet sitt. I fjor gjorde han suksess med sine gjendiktninger av Bob Dylan på Det Norske Teatret i Oslo, og konserten på Røverstaden kommer til å inneholde en god miks av Aadland og Dylan.

Tom Roger har gitt ut ni kritikerroste album og hatt en rekke låter spillelistet på norsk radio, bl.a. «Alle dei i ei», «Eg må ha deg» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Hans siste album «Motgift» har både lek og alvor over seg. Musikken har brodd og overskudd, tekstene er kanskje de beste han har skrevet. Uttrykket er rikt og nyansert, og besitter en råskap vi ikke har opplevd fra den kanten tidligere.

Aadland er også kjent som tekstforfatter for Hellbillies («20 år på vegen»). Han kommer til Oslo med et band bestående av musikere fra øverste hylle, blant annet Karl Oluf Wennerberg (a-ha) og Kjetil Steensnæs (Bjørn Eidsvåg). Dette blir en kveld å huske!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

«Det beste Aadland noen gang har gjort – inkludert de kritikerroste Dylan-platene…Han kan til tider minne om en norsk Cohen, i balansegang mellom hverdag og mytologi, Jokke og Homer»

- Klassekampen


«Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd… De beste låtene her er de såreste og sterkeste han noen gang har skrevet på egen hånd»

- Aftenposten


Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D