THOM HELL

THOM HELL på KLUBBEN lørdag 23.02.19 Kl.19.00 Billetter CC: 289 ID: 18 ÅR Intimkonsert med Thom Hell. Dørene åpner kl 19, konsertstart kl 20.
Info

Opplev Thom Hell i ekte klubbformat! Vi gjenskaper følelsen fra New Yorks klubber med sittende publikum og levende lys på bordene!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Sanger, produsent og låtskriver Thom Hell har gitt ut åtte album, mottatt tre Spellemannpriser og sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes». Thom Hell er anerkjent som en av de beste sangerne, komponistene og produsentene i Norge.

Høsten 2016 gav han ut sitt åttende studioalbum, "Happy Rabbit". Platen ble særs godt mottatt i UK med bla. 4/5 i The Guardian, The Independent og Mojo, samt 7/10 i Uncut.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en av Norges største artister. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, blant annet med Marit Larsen, og Minor Majority. Thom Hell har produsert album med blant annet Jonas Fjeld, Marion Ravn og Jonas Alaska.

Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

Den siste platen «Happy Rabbit» beskrives som en reise gjennom pophistorien med fokus på harmonier og kreativ instrumentering. Lydbildet er friskt og detaljrikt, og vi hører en opplagt Thom Hell som utfordrer mange av de vanlige normene innenfor musikk. Hans komposisjoner er tidvis av det komplekse slaget, men alltid med vakre (og noen ganger naive) melodier i bunn. Låtmaterialet på platen har tidvis referanser til artister som Paul McCartney, Brian Wilson og Elton John, men det er aldri tvil om at vi befinner oss i Thom Hell sitt unike musikalske univers.

’Wistful elegance in the key of baroque.’ - Martin Aston, Mojo

’Heartfelt songs for a lost world.’ - Dave Simpsjon, The Guardian

’An invetive meditation on groing up.’ - Andy Gill, The Independent.

’Thomas Helland excels in the kind of grandiose, Brit-centric, slightly rococo pop-rock classicism that will appeal to the fans of 70’s solo McCartney.’ - Graeme Thomson, UNCUT

facebook.com/lovethomhell

instagram.com/thomhell
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D