The Contenders m/ gjester på RØVERSTADEN Billetter CC: 330 ID: 18 Facebook event
Info

The Contenders med gjester feirer 30- årsjubileum for Tom Petty support tour i Sverige 1992!

Dører 19.30
Sted: Klubben i Røverstaden

Bandet ble dannet i 1988 av opprinnelige Solør-karer og startet opp som husband på legendariske Cruise Café i Oslo – inspirert av tidens americana- og roots-bølge og som en norsk variant av NRBQ, the Fabulous Thunderbirds, Los Lobos, Sir Douglas Quintet, Dr. Feelgood og Nick Lowe/Rockpile. Bandet fikk kontrakt med plateselskapet EMI (nå Warner) og utga i 1992 «Radioland» som solgte 15 000, og singelen nådde førsteplass på den offisielle norske Topp 40-radiolisten. Samme år spilte the Contenders support for Tom Petty & the Heartbreakers på to konserter i Sverige for tilsammen nesten 20 000 mennesker!

Selv om The Contenders har vært sporadisk aktive i mange år har medlemmene i en årrekke bidratt på en rekke plater og konserter med blant annet Roy Lønhøiden, Trond Granlund, Martin Hagfors, Casino Steel og i 2020 på utsolgte hyllest-konsert «Songs of Tom Petty» på Herr Nilsen og Røverstaden.

Før Koronaen var bandet igang med nytt album som skal ferdigstilles denne høsten, men to nye låter er allerede utgitt: «Feber» og «På Rømmen igjen» (Drabant Music).

Gjester: De nye norske Americana-stjerneskuddene Rebekka Lundstrøm og Johan Berggren, 4x Spellemannnominerte Roy Lønhøiden og multitalentet og musikernes musiker; Martin Hagfors, og sist men ikke minst , Tom Petty-spesialistene som avslutter kvelden; The Gone Gators.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D