Satan på KLUBBEN Billetter CC: 300 ink. avg. Satan (UK)
Black Viper (NO)
DJ Thøring (Til Dovre Faller)

Dørene åpner: 19.00
Support: 20.30
Konsertstart: 21.45
Info

Den fantastiske festivalen TIL DOVRE FALLER har dessverre måtte avlyse i år, men som et lite plaster på såret blir det konsert med SATAN og BLACK VIPER i Røverstaden 24. oktober! Dovre-sjef Thøring vil også være DJ før og etter bandene.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

SATAN vil være et velkjent band for kjennere av NWOBHM, og debutskiva "Court in the Act" fra 1983 regnes av ettertiden for å være et av de virkelig banebrytende albumene fra britisk metals gullalder. Bandet var progressive, sosialt bevisste og vanskelige å plassere i bås - ut fra bandnavnet å dømme burde jo dette være et band som både så og hørtes ut som Venom.

Etter "Court in the Act" ga Satan kun ut én fullengder, 1987-albumet "Suspended Sentence", før de la inn årene. Gitarist Steve Ramsey og bassist Graeme English gikk videre til Martin Walkyiers Skyclad, mens vokalist Brian Ross gikk tilbake til Blitzkrieg. I 2011 gjorde den klassiske besetningen med Ross, Ramsey, English, Russ Tippins (gitar) og Sean Taylor (trommer) comeback, og siden har bandet gitt ut tre fullengdere, senest fjorårets "Cruel Magic".

BLACK VIPER består av medlemmer fra blant andre Obliteration, Nekromantheon og Deathhammer, og spiller old school, riff-glad speed metal. Bandet gjorde en fantastisk konsert på årets Tons of Rock-festival på Ekeberg-sletta, og fjorårets debutalbum "Hellions of Fire" oppdages og lovprises av stadig større deler av metal-verdenen.

Gå ikke glipp av muligheten til å få med deg legendene i Satan sammen med et av Norges friskeste liveband for øyeblikket!

Hjemmeside Satan

Hjemmeside Black Viper
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D