Restore To Past på RØVERSTADEN Billetter CC: 295,- ink. avg. ID: 20 Facebook event
Info

Restore To Past har gitt ut to strålende album som begge har blitt hyllet av et samlet norsk pressekorps. I 2014 ga de ut sitt debutalbum. Et gjennomført flott popalbum som oste av solskinn og amerikansk vestkyst. Med unntak av en konsert på Øyafestivalen 2015 har dette bandet ikke vært mulig å høre live, før nå!

Det kritikerroste Oslobandet kan endelig oppleves på en scene, på Klubben i Røverstaden 21. september. Her vil Restore To Past servere fengende poplåter som forlenger sommeren og gjør livet lyst og lett, en konsert du rett og slett ikke vil gå glipp av.

Ta med deg dine venner og venners venner, og bli med på en helaften med Restore To Past. Dropp middagen hjemme, vi starter allerede kl.18:30 med legenden Christer Engen (Turboneger, Big Bang) bak platespillerne. Du får 15% rabatt på pizza i restauranten denne kvelden.

Etter konserten fortsetter vi festen med cocktails i baren og Christer spiller videre fra sin utsøkte platesamling.

Ring barnevakten NÅ!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D