Røverstaden Standup Klubb på RØVERSTADEN Billetter CC: 50 kr Facebook event
Info

Hver torsdag får vi besøk av en bukett med komikere som tyvstarter helgen med et smell! 30. september er det Ynge Homlong, Karoline Abrahamsen, Francisco Briceno, Aleksander Bastiansen og Cecile Moroni som skal sørge for latter og god stemning.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

YNGVE HOMLONG

Fastlåst fritenker. Mislykket akademiker. Slave av velferdsstaten (red. anm. "Lånekassen"). Hvordan er det å tjene minstelønn som frilans oversetter mens man er nedsyltet i gjeld? Hva bringer livet som den eneste avhopperen i en familie fylt av mastergrader? Tapt bak en vogn og med elleve barn å forsørge, ser Yngve seg nødt til å bli søkkrik på å fortelle bank-bank-vitser.

Han sprer glede, sorg og forvirring på scenen, og vil helst informeres om hvor alle nødutgangene er før showet starter. Ingen prating i timen - professor Homlong er faglært ved Livets Harde Skole!

KAROLINE ABRAHAMSEN!

En krøllete blidfis med skarre-r som veldig gjerne vil få deg til å le!

FRANCISCO BRICENO

Francisco Briceno er en sørlending som holder til i Oslo. Han har gjort det bra på scener over hele landet og er en skarp fyr med særdeles uredd humor. En særegen komiker, som alle burde se.

ALEKSANDER BASTIANSEN

Aleksander Bastiansen er standup komiker og skuespiller. Med en bachelor fra NSKI og med seks år bak seg på scenen har han etablert seg som en stødig act på landets respektable standup arenaer. Aleksander baserer komikken sin hovedsakelig på selvopplevde historier og sine egne refleksjoner rundt disse.

CECILE MORONI

Cécile har trolig det mest smittende humøret som er finne på en norsk standupscene. Med franske røtter og bakgrunn fra Paris deler hun morsomme perspektiver fra en kvinne som kommer til det norske samfunnet utenfra – uten å ty til kjente floskler. Cécile’s gode humør står ikke i veien for en spiss kritikk av tidsånden når hun går løs på temaer som brudehysteri, norsk selvopphøyelse og aggressiv uvitenhet. Kjenn deg igjen i livsanskuelser fra en som kjenner seg lite igjen, med Cécile Moroní.

Cécile er utdannet skuespiller og har stått på scener i hele Norge men også i Sveits og Frankrike, og har vært med på en rekke av show og festivaler.

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D