Røverstaden Standup Klubb på RØVERSTADEN Billetter CC: 50 kr Facebook event
Info

Hver torsdag får vi besøk av en bukett med komikere som tyvstarter helgen med et smell! 23. september er det Monika Kongshaug, Robert Myklebusthaug, Dan Are Lykke Larsen, Atle Fretheim og Aleksander Bastiansen som skal sørge for latter og god stemning.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

MONIKA KONGSHAUG

Monika Kongshaug er en jovial komiker som evner å snu dagligdagse frustrasjoner om til komisk gull. Monika har en egen tilstedeværelse og et smittende humør på scenen – enten hun karikerer velkjente stereotypier eller kaster hverdagen på hodet.

ROBERT MYKLEBUSTHAUG

Robert Myklebusthaug Nesten-bergenser. Journalist. 1,53 m høy. Myklebusthaug deler om livet som dialektlidende snushaner i knehøyde. Disse beskrivelsene kombinert med et tryne som en nevemagnet gjør at både hans nyhetsartikler og natterangel ofte ender opp samme sted: i grøftekanten. I kveld stikker han heldigvis kun mikrofonen i sitt eget ansikt, så pust med magen og rett heller sinnet ditt mot Ivar Aasen. Don’t shoot the messenger! Ta vel i mot, Robert Myklebusthaug!

DAN ARE LYKKE LARSEN

Dan Are Lykke Larsen ble født for tidlig, men siden den gang har det har det meste gått jævlig sakte. Er stolt innehaver av en funksjonshemning og prøver ellers å sjarmere seg sakte men sikkert igjennom livet.

ATLE FRETHEIM

Atle Fretheim debuterte som standup-artist I 2016 med soloshowet “Nordlendinger og annet pakk”. Suksess ga mersmak og bare to år senere var han tilbake med helt nytt show; «Politisk kollekt». Med et show tettpakket med punchlines og gode poenger, og like politisk ukorrekt som showtittelen i seg selv, gikk showet for fulle hus både i Oslo, Drøbak og Ås, og for tom sal i Fredrikstad. Som en livserfaren standup-komiker, som også kan smykke seg med titler som lege, forsker, familiefar og offentlig ansatt, har han med disse erfaringene når han på scenen retter et satirisk blikk på sine egne så vel som publikum sine holdninger. Lytt og le!

ALEKSANDER BASTIANSEN

Aleksander Bastiansen er standup komiker og skuespiller. Med en bachelor fra NSKI og med seks år bak seg på scenen har han etablert seg som en stødig act på landets respektable standup arenaer. Aleksander baserer komikken sin hovedsakelig på selvopplevde historier og sine egne refleksjoner rundt disse.

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D