Røverstaden stand-up klubb på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: 18 år Facebook event
Info

Hver fredag får vi besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell! 6. november er det Nathaniel Ottersen, Marthe Feiring, Lars Hansen, Daniel Rove, Mert Arslan og Frida Homlung som sørger for latter og glede.

Dører: 19:00
Show: 20:00

Det er gratis inngang, men bord må reserveres på forhånd. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

Cin Cin Pizzeria er åpent frem til 20:30.

Nathaniel Ottersen aka «Norges morsomste halv-inder» slo igjennom på Vine, der han fikk 64.000 følgere. Nå er han å finne på ulike stand-up-scener i Oslo. Her er det bare å stålsette seg for et smil som smitter mer enn COVID-19, samt ordspill som får deg til å revurdere din eksistens.

Marthe Feiring er en sjarmbombe av en komiker med et bredt humor-arsenal basert på selvopplevde historier og treffende observasjoner. Marthe kan fyre av intellektuell satire så vel som snedig karakterkomedie og jaggu meg litt latenighthumor også - alltid med herlig scenetilværelse og boblende energi.

Lars Hansen har holdt på med stand-up i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon, evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

Daniel Rove er en langbent trønder bosatt i Oslo. Han elsker stand-up og driver sin egen klubb som heter intravenøs standup. Han anser seg selv som mester i tøys og fjas. Værsågod.

Mert Arslan. Ung utlending som prøver å navigere seg til et halvkjent p3-program gjennom standup.

Frida Homlung jobber som tekstforfatter i Nytt på nytt, programleder på P13, og har laget serien Dyrebestevenner, som ligger på NRK sin nett-TV

SMITTERVERN: Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen.

- Hold 1 meter avstand til andre gjester.

- Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing.

- Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig.

- Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19.

Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg!

Nyhetsbrev på vei! :D