Røverstaden stand-up klubb på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: 18 år Facebook event
Info

Hver fredag får vi besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell! 30. oktober er det Odin Eiriksson, Karoline Abrahamsen, Steinar Daltveit, Brage Haukaas, Sebastian Tjoerstad og Per Berg som sørger for latter og glede.

Dører: 19:00
Show: 20:00

Det er gratis inngang, men bord må reserveres på forhånd. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

Cin Cin Pizzeria er åpent frem til 20:30.

Odin Eiriksson har en sykdom, men det er privat. Han elsker å snakke om det mest intime på scenen og når du har fått nok, bare fortsetter han! Han er ofte en publikumsfavoritt selv om foreldrene hans sier det motsatte - han er den som er minst populær av alle de syv søsknene hans. Gled deg!

Karoline Abrahamsen fra Sandnes har drevet med stand-up i litt over ett år og er med i improgruppa Ja Takk impro.

Per Berg er en Oslo-basert komiker fra Geilo som har stått på en rekke scener rundt om i landet. Vi ba han skrive noen ord om seg selv og hvor morsom han er til dette facebookeventet, noen han opplever som ubehagelig. Av den grunn bestemte han seg for å skrive fjas, cause let's face it, ingen leser det her uansett. Kom på show!

Steinar Daltveit er en observerende og selvutleverende komiker som forteller historier om hvordan han mislykkes sosialt i dagligdagse situasjoner. Steinar er tidligere stuntreporter på NRK P3, har gjort standup på scener som Latter i Oslo og Ricks i Bergen, og har opptrådt på en rekke klubbkvelder i USA.

Sebastian Tjoerstad. Halvt mann, halvt utrolig. Multikunstner og Loudmouth

Brage Haukaas har nylig rundet et tosifret antall opptredener og er fersk i gamet. Han sier selv han er fra Bergen men ikke på den måten dere tror. Det sies at ham også har svekket øyemed koordinasjon grunnet et todimensjonalt syn. Dette kan gå alle veier.

SMITTERVERN: Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen.

- Hold 1 meter avstand til andre gjester.

- Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing.

- Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig.

- Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19.

Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg!

Nyhetsbrev på vei! :D