Psykologisk salong III Siri Gullestad x Sissel Gran på KLUBBEN Billetter CC: 231,50 kr (ordinær) / 156,50 kr (student) ID: 18 år Facebook event
Info

Velkommen til en ny psykologisk salong! Denne gangen kommer Siri Gullestad og Sissel Gran for å snakke med oss om kjærlighet og begjær. For hva driver oss, egentlig? Er trygghet og selvbekreftelse tilstrekkelig for å forstå og forklare våre handlinger? Og hva med begjæret og lysten? Hvor kommer det fra, og hva sier det oss?

Sissel og Siri har i løpet av det siste året løftet fram temaer som seksualitet, lyst, begjær og utroskap. Nå møtes de til samtale, og vi gleder oss til å ta et dypdykk inn i det trygge og det ville på Røverstaden 05. mai 2020 - og håper å se deg der!

Siri Gullestad er dr. philos., og professor emeritus i klinisk psykologi fra Universitetet i Oslo. Siri er psykoanalytiker, læreanalytiker og veileder, og har lang praksis som psykoterapeut. Siri er forfatter av en rekke bøker og artikler innen det psykoanalytiske fagfeltet, og tidligere president i Norsk Psykoanalytisk Forening. Hun er vinner av Sigourney Award fra 2019 og har de siste 14 årene undervist i psykoanalytisk terapi i Kina.

Sissel Gran er psykologspesialist og har vært terapeut fra 1979. Hun har mange års erfaring fra psykisk helsevern og har drevet egen privatpraksis for par og enkeltpersoner i Oslo fra 1997. Sissel har vært avisskribent fra 1993 og skriver nå i VG HELG og i Morgenbladet og drifter podkasten «Kjærlighetspodden» sammen med Catrin Sagen. Sissel er forfatter av flere bøker om parforhold og holder foredrag om ulike tema knyttet til relasjoner, kjærlighet, samlivsbrudd og aldring.

Psykologisk salong er en møteplass for psykologer, psykologfaglige og andre interesserte.

Billetter fås kjøpt via linken i arrangementet! Det er begrenset antall plasser og førstemann til mølla! NB! Denne salongen blir ikke lagt ut som podcast, så dette er en unik mulighet til å høre Sissel Gran og Siri Gullestad i samtale.

På grunn av alkoholutsalg har arrangementet 18-årsgrense.

Håper vi sees!

Foto av Sissel Gran: Astrid Waller

Utsolgt UtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgt
Utsolgt
Nyhetsbrev på vei! :D