Psykologisk julesalong og liveinnspilling på RØVERSTADEN Billetter CC: Gratis Facebook event
Info

O jul med din glede! Eller?

Julen nærmer seg, med alt det innebærer. Tradisjoner, forventninger, familie og glede, men for mange også stress, mas, konflikter og vanskelige relasjoner.

I julen møter vi kanskje oss selv og andre litt ekstra. Hvordan kan vi gå inn i julen på en måte som skaper størst trivsel og ro for både oss selv og andre? Det er ikke en enkel oppgave.

Til psykologisk julesalong og liveinnspilling på Røverstaden 27. november har vi satt sammen et solid panel med psykologer til å snakke om julen, og hjelpe oss å roe nervene våre (de av oss som trenger det).

Trine Eikrem er psykologspesialist i familiepsykologi, og har jobbet i familievernet siden 2005, åtte av årene som leder. Hun holder nå på med en doktorgrad om barn og skilsmisse, og underviser blant annet ved Universitetet i Oslo og Psykologforeningen.

Tonje Moe Thompson er psykolog og daglig leder ved Institutt for psykologisk rådgivning. Hun har videreutdanning i emosjonsfokusert terapi for individer og parterapi med interesse for kjærlighet og ensomhet. Tonje har også erfaring med lederutvikling og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Sindre Kvithyld Aasli er psykolog ved Enerhaugen Familievernkontor, og har familier og par som fordypningsområde. Sindre har tidligere arbeidet i spesialisthelsetjenesten, med voksne, barn og ungdom.

Samtalen blir ledet av Maria Jones.

Samtalen begynner 19.00!

PS: Røverstaden har pizza! Ta en pause fra julestyret med pizza og noe godt å drikke, og få hjelp til å overleve julen ved å komme på juleavslutningen til psykologisk salong.

Vi håper å se deg der!

Psykologisk salong er en møteplass og podcast for psykologer, psykologfaglige og psykologiinteresserte. Arrangementet er gratis, med bindende påmelding. Meld deg på via linken i arrangementet.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D