Oral Bee, Mr.Pimp-Lotion & Big Ice Juleshow på KLUBBEN Billetter CC: 295 ID: 18 Facebook event
Info

Dører kl20

Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion & Big Ice har flere sagnomsuste julekonserter på samvittigheten, blant annet en svært sakral konsert i Jakobkirken. Katalogen deres har et sterkt knippe med jule-hits, som "Maske Hele Jula", "Faller Som Snø", "Jul i Baris" og "Julebrus" og målet for årets julekonsert er å tangere julestemningen som Karsten og Petra skapte i filmen Karsten og Petras vidunderlige jul. Dette blir også Da Playboy Foundations første offentlige konsert etter gjenåpningen og de hellige tre gleder seg til å spille for et stående og utagerende publikum igjen.

I tillegg til julehits får du servert en rekke klassiske bangers og kanskje noen nye smashes fra Oral Bees kommende album Lojal Mot Spillet (november) og Mr. Pimp-Lotions karakter Harrytassen sitt nye eurodance-album. Du får også anledning til å kjøpe Oral Bees nye selvbiografi Livet til en norsk boss 2 - Nå snakker vi business. Skal du på julebord den kvelden så vet du hvor festen skal fortsette. Hadde du planlagt hyttetur den helgen vet du innerst inne at den bør avlyses. Du vil vel ikke utsette deg for Pimpgudens vrede?

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D